Item where faculty "Faculty of Engineering" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á | É | Ö
Number of items: 239.

A

Al-Husaini, Mohanad Al Faroq Sultan Shamsan (2021) Önkiegyensúlyozó robot megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Alexy, Viktor (2021) A szerencsejáték szerepe a magyar emberek életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Alt, Norbert (2021) A gyulai húsipar helyzetének alakulása az új trendek függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

András, Kitti (2021) A táplálékallergiák és táplálékintoleranciák növekvő száma napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antóni, Krisztina (2021) Az élelmiszerpazarlás és csökkentési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Arany, Gergő (2021) Növekedés és halhús minőség vizsgálata afrikai harcsán, intenzív recirkulációs akvakultúrában, probiotikummal kezelt takarmány alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bakró, Dóra (2021) Soxhlet eljárás és Soxtec extrakciós módszer összehasonlítása kekszek zsírtartalmának meghatározásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Norbert (2021) Lézergravírozásra alkalmas gép megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Roland Péter (2021) Nyers gumitömlő szortírozó gép tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, István (2021) Sportkomplexum épületgépészeti rendszereinek megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyó, Bence (2021) Termálvizes fűtési rendszer megvalósíthatósági tanulmánya és méretezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bata, Teodóra (2021) Zárt térből izolált Chaetomium fajok diverzitásának és fiziológiájának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő, Máté (2021) Hegesztési eljárások összehasonlítása karosszérialakatos munkák esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Dániel László (2021) Faiparban alkalmazott anyagmozgató berendezés megtervezése és kivitelezése adott üzemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta Somogyi, Kinga (2021) Szivattyúgyártó cég energiahatékonysági auditja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bihari-Nagy, Barbara (2021) A konsolás időbeli lefolyásának hatása a csokoládé néhány minőségi jellemzőjére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bondár, Nikolett (2021) Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsányi, Gina (2021) Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Hédi (2021) Kelt tészta és gluténmentes kelt tészta összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bulik, Patrik (2021) Üzleti folyamatfejlesztés a szolgáltatói szektorban tárolt kártyás fizetési rendszer bevezetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Gergely (2021) Tengely kétoldali sorjázási és központfúrási folyamat automatizálása PLC vezérléssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárány, László (2021) Afrikai harcsa növekedés és halhús minőség vizsgálata intenzív recirkulációs akvakultúrában, rovarfehérje alapú takarmány alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíbok-Csikós, Anett (2021) Martfűi ivóvíz tisztító technológia bemutatása és optimalizálása az ivóvízminőség javítása céljából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Tímea (2021) Édesipari zselétermékek öregedési és tárolási jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi, Nikolett (2021) Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Búza, Orsolya (2021) Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseh, Débora (2021) A szegedi Anna és a szolnoki Áldás kút gyógyvizeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseri, Nóra (2021) Az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos preferenciák vizsgálata egyetemista fogyasztók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuha, Bálint Zsolt (2021) Kereskedelemben kapható India Pale Ale (IPA) típusú sörök összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csuka, Anikó (2021) Különböző kenyér adalékanyagok hatásának vizsgálata eltérő minőségű búzaliszteken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csurai, Boglárka (2021) Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csík, Dominik Miklós (2021) RSSI alapú beltéri mobil robot lokalizációs módszerek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czene Larion, Patrik (2021) Kis méretű CNC gép tervezése, tájékoztató és hirdetőtáblák előállítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancsik, Petra (2021) Iszapok mikrohullámú előkezelése az anaerob fermentáció hatásfokának javítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Daraki, Dalma (2021) Fogyasztói magatartás vizsgálata a növényi italok, mint élelmiszeripari innováció esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Daróczi, Dénes (2021) Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobler, Adél (2021) Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobler, Dorián (2021) Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos-Nagy, Diána (2021) Az Abonett Kft. által gyártott bio és gluténmentes termékek fogyasztásának tendenciája hazánkban marketingstratégiai szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobozi, Réka (2021) Tej alvadási és sajt érési folyamat nyomon követése dielektromos mérésekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobroczki, Dávid György (2021) Okos otthon hardver és szoftver rendszer készítése ESP32 mikrovezérlővel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobsi, Mariann (2021) Félkemény és ömlesztett sajtok nyomonkövethetősége üzemi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dohány, Dániel Axel (2021) Oktatási módszerek és gyakorlatok kidolgozása szenzorokkal és aktuátorokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dorogi, Zsófia Anna (2021) A rizs finomaprítása és szemcseméret összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dosztál, Judit (2021) Hőmérséklet-mérési és monitorozási folyamat modernizálása egy tejipari termékek tárolására alkalmas hűtőtérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Dávid István (2021) Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dégi, Bence (2021) Táfűtő kazán keringető szivattyújának kiválasztó méretezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Nikolett (2021) Tönköly DH vonalak fruktán tartalmának változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egri, Laura (2021) Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Eke, Zsófia (2021) Potenciális Szigma-1 receptor modulátorok gyulladáscsökkentő hatásának vizsgálata splenocitákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei, Bálint (2021) Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Eszenyi, Roland (2021) A tápiószőlősi önkormányzat helyi fejlesztési tevékenységeinek értékelése a 2014-től 2019-ig tartó periódusban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabó, Ferenc (2021) Biológiai hatóanyagok hatása élelmiszerről izolált bakteriális biofilmeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Anikó (2021) Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Réka Erzsébet (2021) Az élelmiszerek csomagolásának hatása a vásárlói szokásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Viola (2021) Kísérletek probiotikus növényi alapú italok fejlesztésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Zsófia Eszter (2021) Hulladékhő hasznosító rendszerek tervezése csokoládégyár számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Laura (2021) PVDF membránok anyagába rögzített TiO2/CNT kompozitok hatása az olajszennyezett vizek membránszűrésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Szilvia (2021) Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fetser, Fruzsina (2021) Online marketing módszerei a COVID-19 hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Barna (2021) Gázipari vezetékek tervezése - Nyomás alatti ráfúrás lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forrai, Sándor József (2021) Passzív ház épületgépészeti rendszereinek tervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földes, Péter (2021) Pneumobil váz tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gavódi, Vanda (2021) Nagyméretű behegesztett csővezeték szerelvények karbantartási technológiájának kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gelencsér, Bálint Lajos (2021) A zsírégetés szerepe a sportolók étrendjében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gibert, Dániel (2021) 3D szkenner elméleti és gyakorlati megvalósítása Microsoft Kinect V2 szenzorral és egykártyás számítógéppel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gubina, Tamás (2021) HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gujás, Veronika (2021) Zöldségfélék antioxidáns hatásának változása feldolgozáskor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, Andrea (2021) Kacsahússal készült pástétomok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai, Anna (2021) Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulavári, Gábor (2021) Egyedi drágakőcsiszoló gép tervezése és gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Nikolett (2021) Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurita, Ákos (2021) Pneumatikus munkahengerek pozícionálására alkalmas szabályozások tervezése és vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkó, Csilla (2021) Különböző generációk technológiái közötti ipari kommunikációs hálózat megtervezése és kivitelezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győriková, Alexandra (2021) ATP készülék validálása tejipari öblítővíz vizsgálatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Patrícia (2021) Ipari felületeken kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes, Martin (2021) Intelligens útvonaltervezési szimuláció raktározási környezethez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Harsányi, Péter (2021) Rakodógép hidraulikakörének kibővítése egy újabb kihelyezett körrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Ákos (2021) Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hlavács, Máté Zoltán (2021) Házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti színezéktartalom és színváltozásának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horkics, Matilda Ágnes (2021) Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Csaba (2021) Csepel motorblokk beépítése Komár vázba. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Gergő (2021) Objektum érzékelés és távolságmérés sztereovíziós rendszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Luca Kamilla (2021) A kávé néhány jellemzőjének változása a pörkölés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hrivnák, Mihály Gábor (2021) Hegesztett szerkezetű nyomástartó berendezés gyártási feltételei, kialakítása, kivitelezése és előírás szerinti anyagvizsgálatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Husztik, Dániel (2021) A fiatal korúak tej és tejtermék fogyasztási szokásainak vizsgálata Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Gabriella (2021) Áramlási tulajdonságok változtatásának hatása a membránszűrésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Károly (2021) A gránátalmahéj-por műtrágyaként való hatékonysága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori, Gergő (2021) Soft robot aktuátorok nagypontosságú pozícionálásánal vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hávris, Szabolcs (2021) A Shell "Gas - to Liquid" technológiája, gyakorlati alkalmazási lehetőségei illetve elemzése környezetvédelmi szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Ramón (2021) Logisztikai folyamatok a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Illyés, Nikolett Szilvia (2021) Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Illés, Imola (2021) Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Istella, Orsolya (2021) A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Iszlai, Andrea (2021) A fenntartható táplálkozás aktuális kérdései- növényi alapú élelmiszerek a magyar konyhában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, Tifani Regina (2021) Csokoládémasszák és termékek antioxidáns tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jelinek, Alexandra (2021) Passzívházak létesítésének műszaki és gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa, Zoltán (2021) A hagyományos és az agilis fejlesztési folyamat öszehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kara, Tibor (2021) Erjesztő tartály hűtőrendszerének szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karai, Péter (2021) Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kasza, Levente Ferenc (2021) Többlakásos lakóépület belső villamos hálózatának kiviteli tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Adél (2021) Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller, Zoltán (2021) Épületvilágítás és fűtés automatizálás Promir Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kendrei, Zsolt Ádám (2021) Középkori páncélok a mai sport igénybevételeknek való megfelelősségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Benjamin (2021) Műszaki projekt előkészítési folyamata minőségügyi szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Géza (2021) A COVID-19 pandémia hatásai a vállalati stratégiai menedzsment egyes aspektusaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Molnár, Tamás (2021) Sűrített levegő rendszer felépítése, üzemeltetése, karbantartása illetve továbbfejlesztési lehetőségei a Villeroy & Boch Magyarország Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Boldizsár (2021) Szín alapú klasszifikációs feladat megvalósítása LabVIEW és ESP32 környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Dániel (2021) Automatizált kerékpár testreszabás képfeldolgozás alapú mozgáselemzéssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Klára (2021) A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Palotai, Zsanett (2021) Alternatív táplálkozási módok értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Knap-Bela, Lili (2021) Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Knódel, Petra (2021) Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsispéter, Máté (2021) Termosztát tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kordik, Evelin (2021) Családi ház energetikai rendszerének megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kordás, Kristóf (2021) Mélybúvárszivattyús rendszer modellezése, vezérlése PLC segítségével és monitorozása SCADA felületen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosara, Irisz (2021) Szállítószalagok karbantartási problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás Ákos (2021) Ipari szerelőcsarnok energetikai korszerűsítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf, Roland (2021) Odometria alkalmazása helymeghatározásra Matlabban programozott irányítási rendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krivaci, Kornél (2021) WEB 2.0 alapú értékesítő rendszer megvalósítása és értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsera, Zoltán Tibor (2021) Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuznyecov, Gábor (2021) Kísérleti Ipar 4.0-ás 3D nyomtatószerkezet tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Zoltán Péter (2021) Fischertechnik állomás alkalmazása szakképzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya-Dömők, Dorina (2021) Az okos otthonok elterjedése a fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczi, Árpád (2021) Szalámi minőségi tulajdonságainak nyomonkövetése különböző tárolási körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Tamás (2021) Speciális mosóberendezés üzemi hatékonyságának automatikus mérése a CNSZT Kft. telephelyén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lennert, József Richárd (2021) Műanyagipari gyártástechnológiák vizsgálata az ütőmunka tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrinc, Rebecca (2021) Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Károly (2021) Faiparban alkalmazott ragasztóanyagok és ragasztástechnikai módszerek mechanikai, szilárdságtani összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madácsi, Csenge Anna (2021) Édesipari kisüzem vegán termékek gyártására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mag, Dávid Krisztián (2021) Különböző szén nanocső - titán-dioxid nanokompozitokkal módosított membránfelületek alkalmazása olajszennyezett vizek tisztítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Marcell Márk (2021) Egy hazai paradicsom termesztő családi gazdaság bemutatása és fejlődési lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Dávid (2021) Családi ház különböző fűtési rendszereinek összehasonlító tervezése és gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makai, Zsolt (2021) Adatközpont erősáramú tervezési folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makszi, Krisztián (2021) Bluetooth alapú jelenlét nyílvántartó rendszer tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marsi, Krisztina (2021) A légi és a tengeri árufuvarozás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marti, Zoltán (2021) Raspberry Pi alapú okos otthon vezérlésének megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matos, Balázs (2021) Arató-cséplő gépek összehasonlító vizsgálata az Axiál Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matók, Timea Éva (2021) Pecsenyepulyka és törzspulyka állományokból származó mellhúsok összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényi, Csilla Ágnes (2021) Funkcionális desszert termék fejlesztése kizárólag vagy jelentős részben növényi alapanyagok felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Metzinger, Vanda (2021) Kakukkfű és levendula illóolajok kölcsönhatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Norbert (2021) Hulladék kezelése az építőiparban, hasznosítása darált beton mint inert hulladék bemutatásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Modla, Patrik (2021) Személyautó gumiabroncsok szerkezeti vizsgálata és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Ádám (2021) Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Katalin (2021) Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsa, Izabella (2021) Hidraulikus felvonók csőtörésre záró szelep vizsgálati módszerének kidolgozása és validálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Csaba Olivér (2021) Óvoda épületének energetikai korszerűsítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Eszter (2021) Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gyöngyvér (2021) Paprikakrémek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Márk Zoltán (2021) Tisztatér megtervezése vitamintabletta gyártó üzem számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Valentin (2021) Búzalisztek minőségének javítása természetes összetevők hozzáadásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes, Ákos Márk (2021) Az elektronikus fizetési és elszámolási rendszer, elektronikus banki szolgáltatások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl-Kardos, Viola (2021) Kemény (gumi) zselétermékek fejlesztési lehetőségei kombinált zselírozó anyagok felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Német, Ilona Irén (2021) Szortírozó gép tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Odrobina, Otília (2021) Hagyományos és zsírszegény karamella fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ogbebor, Peace Osaerame (2021) The Use of Essential Oils and Edible Coating in Prolonging the Postharvest Life of Citrus Fruits. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ondrejó, Dávid (2021) Tótkomlós város „kizöldülési” lehetőségeinek stratégiai szintű elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Máté (2021) Tekercsben szállítható magasnyomású tömlők csomagolási méreteinek meghatározása, csomagoló eszköz méretezése és kiválasztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Alexandra (2021) Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Kitti (2021) Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Álmos (2021) Forrponti folyadékok szállíthatóságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pechinger, Cintia Ivett (2021) Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pfeffer, Noémi (2021) Gluténmentes száraztészta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Gergő (2021) Családi ház épületgépészeti tervezése megújuló energia alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plesovszki, Boglárka Anita (2021) A Nagyszénási Parkfürdő hatása Nagyszénás község gazdaságára és lakosságára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plesovszki, Nándor (2021) TSO17 gyártósori teszter I/O interfészének tervezése és programozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsgay, Anna (2021) Kombinált előkezelések alkalmazása cellulóztartalmú szubsztrátok lebontásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Flórián (2021) Fénysorompó biztosítóberendezésének automatizálása, szoftveres szimulációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pólya, Dorina (2021) Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rehák, Bence (2021) Kézfertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Tibor (2021) Vitamintabletta gyártó üzem épület fűtési és legkondicionálási megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ruzsinkó, Emese (2021) Akácfa apríték enzimatikus lebontásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Kitti (2021) Panírozott hal termékek fejlesztése speciális igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Veronika (2021) Folyékony füst antimikrobiális hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schauer, Márta (2021) Egészséges táplálkozás kialakítása fiatal felnőttek korosztályában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sinka, Dóra Tünde (2021) Sütőipari termék szerkezetének javítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Dávid (2021) Mezőgazdasági repülőgépes növényvédelem és tápanyagpótlás összehasonlító vizsgálata a hagyományos gépesítési technológiákkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sitkei, Bence (2021) Alternatív hajtás tervezése kerékpárra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Zsuzsanna (2021) Élelmiszerbiztonság kezelése a koronavírus járvány idején az Eisberg Hungary Vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, Sándor (2021) Összeszerelő üzem és a hozzá kapcsolódó irodaépület energetikai korszerűsítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Boglárka (2021) Méz alapú habosított édesipari termékek fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Norbert (2021) Egy gyártóüzem építésének projektmenedzsmentje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Sára (2021) Magyaros ízvilágú, panírozott baromfi termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tamás (2021) Elektromos és hagyományos meghajtású autók összehasonlítása karbantartás és üzemfenntartás szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Viktor Norbert (2021) Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakács, Ábel (2021) Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál, Zoltán (2021) Arc kifejezés detektáló rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szebeni, Eszter (2021) Ásványi anyagokkal dúsított szénhidrát csökkentett zselétermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeri, Boglárka Ramóna (2021) Különböző gyártóktól származó virslik összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó Bíbor, Zsuzsanna (2021) A logisztika területén alkalmazott információs rendszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Dávid (2021) A vitaminok jelentősége a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllösi, Anikó (2021) Bakteriális cellulóz előállítása kombucha fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőcs, Krisztián (2021) Digitális fényfeldolgozás alapú technológia felhasználása 3D nyomtató fejlesztéshez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Laura (2021) A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Róbert (2021) Egy lakás fűtési rendszerének átalakítása okoseszközök alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke-Trenyik, Eszter (2021) Magas rosttartalmú, kész lisztkeverékek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Eszter Noémi (2021) Energiagazdálkodási irányítási rendszer bevezetésének vizsgálata a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Krisztián (2021) A jövő útja(?): A növényi alapú és hagyományos hamburgerpogácsák multifaktoros összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáfrán-Szalai, Mónika (2021) Marcipán figurák 3D nyomtatásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Gábor (2021) A karbantartás, mint a minőségmenedzsment támogatója. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány, Norbert Tibor (2021) Fuzáriummal fertőzött búza mikotoxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Márk (2021) Tavaszi vetésű növények műszaki és gazdaságossági vizsgálata adott gazdaság esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Tamás (2021) Fólia öntözőrendszer vizsgálata/ellenörzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Krisztián (2021) Előadóterem hő- és levegőminőségi komfortjának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Noémi (2021) Egyes élelmiszeripari alapanyagokban és termékekben végbemenő fizikai és mikrobiológiai változások nyomon követése dielektromos mérésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Hunor Csaba (2021) Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Timmermann, Zsanna (2021) Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turu, Norbert (2021) Felkészülés az autóbuszok műszaki vizsgakövetelményeinek jogszabályi változására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anita (2021) Okos csomagolás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Balázs (2021) Áramoldali beruházás folyamatok end-to-end működésfejlesztése a Nemzeti Közműveknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gábor (2021) Webáruházak vevőszerző tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Kázmér (2021) LiDAR alapú navigáció implementálása mobil robotra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Martin Szilárd (2021) 5TM lehordószerkezet és szórótányér teljesítményének meghatározásához szükséges mérési eljárás megtervezése és mérések elvégzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Márton (2021) Mikrovezérlős automatizált öntözőrendszer tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Töröcsik, Renáta (2021) Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Lilla (2021) Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ujfalusi, Zsolt (2021) Ipari melegvizes kazánok villamos- és irányítástechnikai rekonstrukciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán-Szolnoky, Rebeka (2021) Kockázatalapú megközelítés alapelvének megvalósítása a minőségirányítási rendszerekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dávid Pál (2021) A pulyka különböző testtájain taláható húsok technofunkcionális vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Fanni Éva (2021) Pszeudocereáliák őrleményének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, István Árpád (2021) Hagyományos kézi vezérlésű zöldségszárító üzem fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Krisztina (2021) Házi készítésű és kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerek összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Réka (2021) Gluténmentes croissant termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Szabina Blanka (2021) Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Tamás (2021) Zöldhagyma tisztító és vágó gép tervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vaszkó, Melinda (2021) Fogyasztói szokások vizsgálata az online felületeken, különös tekintettel az impulzusvásárlásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vedelek, Fanni Petra (2021) Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Emese Eszter (2021) Paleo termékfejlesztés a sütőiparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi-Pelikán, Nóra (2021) GK Fehér tönkölybúza fajta kekszipari alkalmazhatóságának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vér, Richárd (2021) A szennyvíztisztítás karbantartási és üzemviteli problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Dorina (2021) Napraforgódara fehérjetartalmának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zaka, László Norbert (2021) Vonalkódos raktári rendszer bevezetésének gazdasági számításai a Tornádó International Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zelizi, Zsolt (2021) Költség és folyamat optimalizálás tűztér gyártás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Norbert (2021) 3D nyomtatott műanyagok és kompozitok összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston, Ágota (2021) A Legrand Zrt. Valena Life/Allure termékcsalád ellátási láncának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árva, Zoltán (2021) Ágaprító gép mechanikai ellenőrzése, modellezése és tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Ézsiás, Gábor (2021) Hagyományos és forgatás nélküli talajművelési eljárások üzemi vizsgálata családi gazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Viktória (2021) Nyúlkészítmény kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2022. október 2. 23:59:59 CEST.