HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban

Gubina, Tamás (2021) HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_gubina_tamas.pdf] PDF
2021_gubina_tamas.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

HACCP analysis in hotel hospitality

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 09:40
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127473

Actions (login required)

View Item View Item