Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata

Töröcsik, Renáta (2021) Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_torocsik_renata.pdf] PDF
2021_torocsik_renata.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Investigation of the production possibilities of nitrite-free meat products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 12:27
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:54
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127548

Actions (login required)

View Item View Item