Az élelmiszerpazarlás és csökkentési lehetőségei

Antóni, Krisztina (2021) Az élelmiszerpazarlás és csökkentési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_antoni_krisztina.pdf] PDF
2021_antoni_krisztina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (832kB)

English title

Food loss and possibilities of its reduction

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 12:48
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127508

Actions (login required)

View Item View Item