GK Fehér tönkölybúza fajta kekszipari alkalmazhatóságának vizsgálata

Váradi-Pelikán, Nóra (2021) GK Fehér tönkölybúza fajta kekszipari alkalmazhatóságának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_varadi_pelikan_nora.pdf] PDF
2021_varadi_pelikan_nora.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Examining the industrial biscuit applicability of GK Fehér spelt variety

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pauk, János
élelmiszer-innovációs laborvezető (Gabonakutató Nonprofit Kft, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 09. 16:26
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127442

Actions (login required)

View Item View Item