Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel

Szakács, Ábel (2021) Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szakacs_abel.pdf] PDF
2021_szakacs_abel.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Reduction of the organic matter content of meat industry wastewater samples with physicochemical methods

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete

Specialization

biomérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.08. Industrial biotechnology
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Apr. 06. 13:11
Last Modified: 2022. Apr. 06. 13:11
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124335

Actions (login required)

View Item View Item