Szakács, Ábel (2021) Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_szakacs_abel.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Reduction of the organic matter content of meat industry wastewater samples with physicochemical methods
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.08. Industrial biotechnology |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2022. Apr. 06. 13:11 |
Last Modified: | 2022. Apr. 06. 13:11 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124335 |
Actions (login required)
View Item |