Szűcs, Krisztián (2021) A jövő útja(?): A növényi alapú és hagyományos hamburgerpogácsák multifaktoros összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_szucs_krisztian.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The way of the future (?): A multifactorial comparison of plant-based and traditional burger patties
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Jójárt, Balázs
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 14:16 |
Last Modified: | 2022. Aug. 17. 09:29 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127597 |
Actions (login required)
View Item |