Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása

Gyovai, Anna (2021) Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_gyovai_anna.pdf] PDF
2021_gyovai_anna.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Comparison of meat of different purebred and crossbred beef cattle

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Gömöri, Gabriella
állattenyésztő mérnök MSc, családi gazdálkodó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 09:07
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127606

Actions (login required)

View Item View Item