Gyovai, Anna (2021) Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_gyovai_anna.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Comparison of meat of different purebred and crossbred beef cattle
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Gömöri, Gabriella
állattenyésztő mérnök MSc, családi gazdálkodó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 09:07 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127606 |
Actions (login required)
View Item |