Horkics, Matilda Ágnes (2021) Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_horkics_matilda_agnes.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
Examination of physical and organoleptic properties of primary producer’s honey and retailer’s honey samples and investigation of packaging opportunities
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gépészeti Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Lemmer, Balázs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 15. 08:38 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127559 |
Actions (login required)
View Item |