Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése

Horkics, Matilda Ágnes (2021) Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_horkics_matilda_agnes.pdf] PDF
2021_horkics_matilda_agnes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Examination of physical and organoleptic properties of primary producer’s honey and retailer’s honey samples and investigation of packaging opportunities

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Lemmer, Balázs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 08:38
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127559

Actions (login required)

View Item View Item