Paleo termékfejlesztés a sütőiparban

Vincze, Emese Eszter (2021) Paleo termékfejlesztés a sütőiparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_vincze_emese_eszter.pdf] PDF
2021_vincze_emese_eszter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Developing paleo products in bakery industry

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
Phd. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 12:55
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127489

Actions (login required)

View Item View Item