Takács, Noémi (2021) Egyes élelmiszeripari alapanyagokban és termékekben végbemenő fizikai és mikrobiológiai változások nyomon követése dielektromos mérésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_takacs_noemi.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Monitoring of physical and microbiological changes of food industry raw materials and products by dielectric measurements
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Jákói, Zoltán
PhD hallgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 12:25 |
Last Modified: | 2022. Aug. 16. 10:53 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127523 |
Actions (login required)
View Item |