Egyes élelmiszeripari alapanyagokban és termékekben végbemenő fizikai és mikrobiológiai változások nyomon követése dielektromos mérésekkel

Takács, Noémi (2021) Egyes élelmiszeripari alapanyagokban és termékekben végbemenő fizikai és mikrobiológiai változások nyomon követése dielektromos mérésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_takacs_noemi.pdf] PDF
2021_takacs_noemi.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Monitoring of physical and microbiological changes of food industry raw materials and products by dielectric measurements

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Biológiai Rendszerek Műszaki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Jákói, Zoltán
PhD hallgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 12:25
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:53
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127523

Actions (login required)

View Item View Item