Panírozott hal termékek fejlesztése speciális igényű fogyasztók számára

Rácz, Kitti (2021) Panírozott hal termékek fejlesztése speciális igényű fogyasztók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_racz_kitti.pdf] PDF
2021_racz_kitti.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Development of breaded fish products for consumers with special needs

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
PhD főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 12:12
Last Modified: 2022. Aug. 17. 09:22
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127573

Actions (login required)

View Item View Item