Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben

Papp, Kitti (2021) Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_papp_kitti.pdf] PDF
2021_papp_kitti.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Pesticide residues in plant based food

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bencsik, Dóra
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szabó, Pál Balázs
PhD főiskolai docens, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 10. 11:33
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127457

Actions (login required)

View Item View Item