Cseri, Nóra (2021) Az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos preferenciák vizsgálata egyetemista fogyasztók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_cseh_debora.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Investigation of health-conscious eating preferences among undergraduate consumers
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Mérnöki Menedzsment és Ökonómiai Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Panyor, Ágota
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 14:05 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127590 |
Actions (login required)
View Item |