Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során

Szabó, Viktor Norbert (2021) Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szabo_viktor_norbert.pdf] PDF
2021_szabo_viktor_norbert.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The Role of Bacteria in the Production of Bakery Products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 12:59
Last Modified: 2022. Aug. 17. 09:27
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127611

Actions (login required)

View Item View Item