Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt

Daróczi, Dénes (2021) Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_daroczi_denes.pdf] PDF
2021_daroczi_denes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Monitoring the organoleptic properties of dry sausages with paprika during the shelf life

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Műszaki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Lemmer, Balázs
tanszéki mérnök, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 09. 15:17
Last Modified: 2022. Aug. 15. 09:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127434

Actions (login required)

View Item View Item