Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése

Keller, Adél (2021) Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_keller_adel.pdf] PDF
2021_keller_adel.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (835kB)

English title

Development of a smoked product made from turkey breast from commercial and parent stocks

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
PhD. főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 15. 09:38
Last Modified: 2022. Aug. 15. 10:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127607

Actions (login required)

View Item View Item