Szalámi minőségi tulajdonságainak nyomonkövetése különböző tárolási körülmények között

Laczi, Árpád (2021) Szalámi minőségi tulajdonságainak nyomonkövetése különböző tárolási körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_laczi_arpad.pdf] PDF
2021_laczi_arpad.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Monitoring the quality charachteristics of salami under different storage conditions

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Jákói, Zoltán Péter
PhD hallgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Apr. 06. 12:32
Last Modified: 2022. Apr. 06. 12:32
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124288

Actions (login required)

View Item View Item