Laczi, Árpád (2021) Szalámi minőségi tulajdonságainak nyomonkövetése különböző tárolási körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_laczi_arpad.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Monitoring the quality charachteristics of salami under different storage conditions
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Jákói, Zoltán Péter
PhD hallgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2022. Apr. 06. 12:32 |
Last Modified: | 2022. Apr. 06. 12:32 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124288 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |