Lőrinc, Rebecca (2021) Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_lorinc_rebecca.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Effect of different storage methods on the quality properties of cold pressed oils
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.11. Food storage |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 12. 10:58 |
Last Modified: | 2022. Aug. 16. 10:35 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127546 |
Actions (login required)
View Item |