Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira

Lőrinc, Rebecca (2021) Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_lorinc_rebecca.pdf] PDF
2021_lorinc_rebecca.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Effect of different storage methods on the quality properties of cold pressed oils

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.11. Food storage
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 10:58
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:35
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127546

Actions (login required)

View Item View Item