![]() | Up a level |
Bíró, Tímea (2021) Édesipari zselétermékek öregedési és tárolási jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Enyedi, Anita (2019) Tárolási technikák a Rossmann Magyarország Kft-nél különös tekintettel az Enerbio termékek komissiózásának hatékonyságnövelésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Lőrinc, Rebecca (2021) Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Szőnyi, Éva Julianna (2019) Biológia úton lebomló csomagolóanyag bevezetésének kísérlete a Dél-Alföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Szövetkezetnél : a hagyományos és lebomló csomagolóanyaggal bevont hegyeserős, fehér TV, kápia paprika valamint paradicsom eltarthatósági paramétereinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.