Biológia úton lebomló csomagolóanyag bevezetésének kísérlete a Dél-Alföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Szövetkezetnél : a hagyományos és lebomló csomagolóanyaggal bevont hegyeserős, fehér TV, kápia paprika valamint paradicsom eltarthatósági paramétereinek vizsgálata

Szőnyi, Éva Julianna (2019) Biológia úton lebomló csomagolóanyag bevezetésének kísérlete a Dél-Alföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Szövetkezetnél : a hagyományos és lebomló csomagolóanyaggal bevont hegyeserős, fehér TV, kápia paprika valamint paradicsom eltarthatósági paramétereinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2019_szonyi_eva_julianna.pdf] PDF
2019_szonyi_eva_julianna.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet

Specialization

mezőgazdasági mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Ledóné, Dr. Darázsi Hajnalka
Főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Csomagolóanyag, Lebomló csomagolóanyag, Zöldségtermesztés
Subjects: 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.11. Food storage
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.07. Food packaging
04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.05. Horticulture, viticulture > 04.01.05.07. Vegetables
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 13. 10:27
Last Modified: 2022. Jan. 27. 08:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103259

Actions (login required)

View Item View Item