Szőnyi, Éva Julianna (2019) Biológia úton lebomló csomagolóanyag bevezetésének kísérlete a Dél-Alföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Szövetkezetnél : a hagyományos és lebomló csomagolóanyaggal bevont hegyeserős, fehér TV, kápia paprika valamint paradicsom eltarthatósági paramétereinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2019_szonyi_eva_julianna.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Ledóné, Dr. Darázsi Hajnalka
Főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Csomagolóanyag, Lebomló csomagolóanyag, Zöldségtermesztés |
Subjects: | 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.11. Food storage 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.07. Food packaging 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.05. Horticulture, viticulture > 04.01.05.07. Vegetables |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 13. 10:27 |
Last Modified: | 2022. Jan. 27. 08:08 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103259 |
Actions (login required)
View Item |