Item where faculty "Faculty of Engineering" and date of item 2022

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: A["Update/Views:jump_separator" not defined]B["Update/Views:jump_separator" not defined]C["Update/Views:jump_separator" not defined]D["Update/Views:jump_separator" not defined]E["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]G["Update/Views:jump_separator" not defined]H["Update/Views:jump_separator" not defined]I["Update/Views:jump_separator" not defined]J["Update/Views:jump_separator" not defined]K["Update/Views:jump_separator" not defined]L["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]N["Update/Views:jump_separator" not defined]O["Update/Views:jump_separator" not defined]P["Update/Views:jump_separator" not defined]R["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]T["Update/Views:jump_separator" not defined]U["Update/Views:jump_separator" not defined]V["Update/Views:jump_separator" not defined]W["Update/Views:jump_separator" not defined]Y["Update/Views:jump_separator" not defined]Z["Update/Views:jump_separator" not defined]Á["Update/Views:jump_separator" not defined]Ö
Number of items: 229.

A

Almási, Gábor Miklós (2022) Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Anka, Krisztina (2022) A nők helyzete a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Kristóf (2022) Hidraulikus ollós autóemelő elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Arabi, Maral (2022) Gluten-free cereals, diet and product development. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bakó, Zsombor (2022) Granuláló technológiai gépsor kapacitásbővítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Balázs (2022) 12 Foot Skiff Kisgéphajó gyártástechnológiája és kormánymű tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Boglárka (2022) Félkemény sajtok összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Zsolt (2022) Kétkerekű önegyensúlyozó mobil robot megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Barbara (2022) Oszd meg és… irányíts! - hatékony projektvezetés modern eszközökkel, az automatizálás és kiszervezés előnyei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baross, Anna (2022) Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Szanella (2022) Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Gabriella (2022) A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczki, Imre Sándor (2022) RMH önjáró takarmánykeverő és -kiosztógép üzemi vizsgálata a Hódmezőgazda Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Beatrix (2022) Cukorhelyettesítés lehetősége sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Alíz (2022) Kereskedelemben kapható meggyes sörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bernát, Máté (2022) Nyomástartó edény tervezése és minőségbiztosítási dokumentációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda, Ildikó (2022) Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Zoltán (2022) Osztott hidrosztatikus sterilező kapacitás-bővítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás, Anna (2022) Egyedi szoftver implementálása egy cég életébe: hatékonyságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Bence (2022) Különböző zöldségekkel dúsított cipó készítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Gyevi, Vivien (2022) Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Zoltán (2022) Fogtechnikai felépítmény rendszerek műszaki vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bábi, Bence (2022) Fémhulladék érzékelésére és kiválogatására alkalmas rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánszki, Anna Daniella (2022) Az élelmiszerpazarlás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárth, Lilla Klára (2022) Gyógynövényvölgyből származó növények antibakteriális és antifungális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Béda, Zsombor (2022) Ergonomikus osztott billentyűzet tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanády, Laura (2022) A gluténmentes táplálkozás szerepe a testtömeg megőrzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatordai, Viktória (2022) Szennyvíziszapok anaerob lebonthatóságának fokozása és nyomon követése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatári, Enikő (2022) Vegán csokoládétermék és töltelékének fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csipak, Hermina (2022) Fehérjeporok kifejlesztése, fontosságuk sportolók számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka, Barnabás Huba (2022) Csongrádi bemelegítő medence légtechnikája, belső terek párátlanítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csurgai, Henrietta (2022) Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Henrietta (2022) Bioélelmiszerek fogyasztása napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csóri, Fanni (2022) Ásványvízben esetlegesen előforduló nemkívánatos baktériumok és azok megsemmisítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czakó, Nóra Kata (2022) Ipari telep korszerűsítése napelemek és hidrogéncellák alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czirok, Levente (2022) Sűrített levegő felhasználás felügyelete és karbantartási stratégiára javaslattétel, sűrített levegő rendszer diagnosztizálása a Prysmian MKM Kft Kisteleki gyárában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dezső, Márk (2022) Gyártott alkatrész vizsgálata, folyamatának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobozi, Bence (2022) Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dombovári, Ágnes (2022) Cukor helyettesítése sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Döbrentei, Dávid (2022) Nyomástartó edények kialakítása, tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eperjesi, Dániel (2022) GPS vezérlésű differenciált terv szerinti kijuttatás vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erhardt, Béla Ádám (2022) Automatizált frekvencia alapú gitárhangoló rendszer tervezése és megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Máté (2022) Kombinált eljárásokkal előkezelt szennyvíziszapok biogázhozamának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Cintia Viktória (2022) Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Antal (2022) Étolaj szivattyúk egytengelyűség vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Csaba (2022) Sertéshúsból készült grillkolbász termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Péter (2022) Konvencionális és ökológiai (bio) területen termesztett tönkölybúzák vizsgálata és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Anita Bettina (2022) Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Attila (2022) Az idő, mint erőforrás szerepe a vállalati kutatás és fejlesztési folyamatokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frank, Eszter Anita (2022) A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Futó-Dékány, Lilla (2022) Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Marianna (2022) Konzervgyári szennyvíz kezelésének és iszap-hasznosítási lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajda, János (2022) ESP32 alapú automata rendszerek távoli elérése és különböző fizettetési módszerek megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajdos, János (2022) Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely, Gréta (2022) Energiahatékonyság vizsgálta ultraszűrő keverőegységben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Guti, László (2022) A magyar borágazat helyzetének feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyevi-Szabó, Viktória (2022) Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

György, Gergő (2022) Meglévő családi ház energetikai korszerűsítése és okosrendszer kiépítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Anna (2022) Bioaktív vegyületek mikrohullámú extrakciójának hatékonyság-vizsgálata növényi alapanyagokból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Mária Márta (2022) Gyümölcsszörpnek megfelelő modellanyaggal elvégzett összehasonlító kioldódási vizsgálat original illetve RPET anyagból készült flakonokból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Róbert (2022) Hordozható forgalomirányító lámpa tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Vivien (2022) Reklamációkezelés folyamatának fejlesztése a Linamar Hungary Zrt. cégnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gégény, Ádám (2022) Városi koncepció kategóriájú Shell Eco-marathon versenyautó burkolatának megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes-Matusek, Krisztina (2022) Bendővédett zsírkiegészítés hatása Holstein fríz tehenek tejtermelésére és a tejzsír zsírsav-összetételére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hachani, Beya (2022) Consumer attitude in the fitness food market - netnographic research. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajbel, Huanita (2022) Fűszerpaprika féltermék szárításának és tárolás körülményeinek hatása a késztermék színére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Haraszti, Patrik (2022) IoT alapú okos üvegház megoldás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harcsa-Pintér, Alexandra (2022) Gluténmentes és cukormentes piskóta kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Haroun, Yasmine (2022) Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Alexandra (2022) AMR rendszer fejlesztés intralogisztikai célokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Botond Dávid (2022) Fekete katonalégy tenyésztésének technologizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hipszki, Flóra Dóra (2022) A magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horvát, Szilvia (2022) A csiszológépek tanulmányozása és egy szalagcsiszológép megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Rebeka (2022) A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hunyadi, Viktória Izabella (2022) Kis- és Középvállalkozási szektor jelentősége és szerepe a gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hunyadi-Sztanik, Noémi (2022) Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Henrietta (2022) Fehérjeszelet kifejlesztése sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Imre, Máté (2022) Hidraulikus gyűrűshenger tervezése és gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jernei, Mihály (2022) Négy szabadságfokú kollaboratív robotkar megtervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász-Kis, Virág Judit (2022) A műanyag felhasználását érintő EU intézkedések hatása a HORECA szektor vevőtípusaira és döntéseikre a hazai piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jónás, Kinga Gabriella (2022) A csirke különböző testtájaiból készített panírozott termékek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanyó, Hédi (2022) Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Péter (2022) Porkészítmény tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kempf, Amélia (2022) Almakivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Borbála (2022) Tiszakécske Barackja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztény, Krisztina (2022) 5S rendszer kialakítása és ösztönzéspolitika üzemi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztény, Máté László (2022) Gumiipari keverőgép cseréje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, Ferenc (2022) Feladó tervezése robot hegesztőhöz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Bús, Márk Dávid (2022) Kereskedelemben kapható német típusú búzasörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Blanka (2022) Tram-train Szeged és Makó között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klement, Martin (2022) Egy kábelgyártó berendezés beállítása és karbantartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Tamás (2022) Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Ádám (2022) A Szegedi Vízisport Egyesület tevékenyégének komplex gazdasági és pénzügyi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komlódi, Tekla (2022) Funkcionális száraztészta kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondorosi, Gréta (2022) Karbantartásmentes huzalfeszesség-érzékelő tervezése kritikus objektumok védelmére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondász, Dominika (2022) Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztolányi, Georgina (2022) Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Boglárka Mária (2022) Friss diplomások elhelyezkedési lehetőségei a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bálint (2022) Állati eredetű élelmiszerek kereskedelme és kapcsolódó fogyasztási szokásai Európai Uniós és hazai viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Imre (2022) A precíziós és a hagyományos növénytermesztési technológiák összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Kalic Kincső (2022) Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Viktor (2022) Lánctalpas kotrógép csap és persely párainak automata kenése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák, Emese (2022) Shell Eco- marathon versenyautó vázszerkezetének és burkolatelemeinek megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuklis, Áron (2022) Alapvető agrotechnikai tényezők hatása őszibúza minőségi tulajdonságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos, Norbert (2022) Száraprítóval szerelt összecsukható napraforgó-betakarító adapter vezérlése elektrohidraulikus rendszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurta, Bence (2022) Csomagolások és digitális megoldások az autóiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kutas, Péter Sándor (2022) UKT 140/180 kalapácsos törő modernizált főtengely csapágyházának kenés átalakítása és online forgógépfelügyeleti rendszer telepítésének tervezése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Zsanett (2022) Házityúk és gyöngytyúk tojásának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Káplár, Zénó (2022) Műanyagiparban alkalmazott hegesztési technológiák bemutatása anyagvizsgálati szempontok figyelembevételével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Szabolcs Levente (2022) Súlypont vezérelt elektromos gördeszka megtervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőműves, Erik (2022) Pneumobil versenyautó hajtásláncának és hátsó futóművének megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajkó, Luca (2022) Az MVM Áramhálózati Kft. anyaggazdálkodási rendszerének fejlesztése az aktuális külső tényezők hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Levente (2022) Kisüzemi sörfőzde tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt, Larion (2022) A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczelka, Csenge (2022) Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mag, Bogdán Attila (2022) Cagiva Mito 125 motorblokk felújítás és a hozzá tartozó célszerszámok, mérőkészülékek tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Nikolett Csilla (2022) Tiszapüspöki és Besenyszög-Fokorúpuszta közötti ártéren végrehajtott távvezeték fejlesztési vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maireisz, Tímea (2022) Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Majer, Attila (2022) Csigafúró élező berendezés tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matúz, Tamás (2022) A Covid-19 hatása a közösségi közlekedésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi, Hanna (2022) Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Norbert (2022) A tömeges méhpusztulások hatása a méhészeti ágazatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklavicz, Ákos Zoltán (2022) A fenntartható fejlődés vállalati vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mileant, Kamilla Anasztázia (2022) Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miskéri, Ákos Levente (2022) Méz alapú alkoholos italok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Csilla (2022) A mentes diéták és a betegségekből való kigyógyulás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zoltán (2022) Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zsolt (2022) Városi koncepció kategóriájú Shell Eco-marathon versenyautó vázszerkezetének, futóművének és hajtásláncának megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Kevin (2022) Az ultraszűrés áramlási viszonyainak hatásai élelmiszeripari szennyvizek tisztításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Muci, Szabolcs (2022) Takarmányipari kondicionáló berendezés tervezése és méretezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mundruczóné Deák, Anett (2022) Speciális diéták kialakítása, elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Olga (2022) Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Márton Dániel (2022) A precíziós gazdálkodás jelentősége a mezőgazdaság versenyképességében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, János (2022) A karbantartási folyamatok áttekintése és nehézségei a repülőgép üzemeltetése során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Módra, Mátyás (2022) Pneumobil jármű hatótáv veszteség okainak vizsgálata és csökkentési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Bence (2022) Biogáz termelése, és energetikai hasznosítása a Szegedi Vízmű Zrt. szennyvíztisztító üzemében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Bálint (2022) Termelői sajtminták összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Dóra (2022) Kalászos gabonafélék mikobiótájának és mikotoxin szennyezettségének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Evelin Nóra (2022) Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gergő (2022) Szerszámgépek műszaki diagnosztikai lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gyula (2022) Budapest gyógyfürdői zrt. karbantartási rendszerének fejlesztése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, László (2022) Otthon automatizálási rendszer fejlesztése ESP32 alapokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, László (2022) RSSI alapú beltéri lokalizáció megvalósítása nagy felbontásban végzett mérések alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy-Pál, Miklós (2022) VRV légkezelő zajcsökkentése a Csabagyöngye Kulturális Központ Agóra termében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Najror, Ferenc (2022) EtherCAT-es motorvezérlés megvalósítása OMRON NX PLC segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási, Attila (2022) Lehetőségek az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Négyesi, Nikoletta (2022) Kísérletek búzalisztek sikérszerkezetének javítására különböző adalékanyagokkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Klára Mária (2022) Gyümölcsök hatása a tejsavbaktériumok növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Márk Olivér (2022) Kereskedelmi sertéspárizsik összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nóvé, Nikolett Renáta (2022) Biológiai és kémiai hatóanyag keverékek szinergista hatásának vizsgálata baktériumokon és fonalas gombákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollári, Gábor (2022) Tengelybeállítás hatása a hőmérsékletre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ott, Bence (2022) Élelmiszeripari szennyvizek környezeti terhelésének csökkentése elő- és utókezelésekkel kombinált ultraszűréssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paczolay, Nóra (2022) Különböző összetételű bébiételek kifejlesztése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pamuk, Levente (2022) Kompozit anyagból készülő gitárnyak megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Hajnalka (2022) Sajtgyártás egyes aspektusainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi, Alex (2022) Emberi kar mozgásának valós idejű vizualizációja Matlab környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Csenge (2022) Csomagoló gépsorok racionalizálása és hatékonyság növelése csomagoló üzemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Márta (2022) Környezetbiológiai szempontból előnyös étkezési búzafajták előállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pavló, Ferenc (2022) Háztartási méretű melegház tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti, Richárd (2022) Billenő platform egyensúlyban tartása multi robot rendszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovics, Csaba (2022) Üveggyártásban használatos vezérgépek rezgésdiagnosztikai és tribológiai vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz, Tamás Attila (2022) Biogáz előállítás, hasznosítás vizsgálata és elemzése adott üzem esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Posztós, Gabriella (2022) Tej-, tojás- és gluténmentes "kalács" kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prcic, Alen (2022) Gyártási információk vizualizációja az Ipar 4.0 alapelvei szerint a Moltech AH Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Provics, Boglárka (2022) Egy korszerű búzamalom őrléstechnológiai értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ragály, Levente (2022) Az élhető és „okos” város településfejlesztési törekvések vizsgálata Magyarországon, különös tekintetettel a nemzetközi trendekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ramzy, Muhammad Fariz (2022) Exploring cultured meat acceptance in relatively religious consumers in indonesia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Réder, Balázs (2022) Méhészeti termékek felhasználása funkcionális édesipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Judit (2022) Dél- alföldi régió hulladéklerakó telepének, gáztalanítási technológiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Viktor (2022) Vendég-értékelések a Novotel Szeged Szállodában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Csilla (2022) Lenolajok összetételének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Samu, Csilla (2022) Teljes kiőrlésű lisztek beltartalmi paramétereinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Schneider, Dávid (2022) Muffin készítése különböző lisztek és hozzáadott fehérjék felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schrammel, Ingrid (2022) Jármű diagnosztika, vizsgáztatás alternatív hajtású járműveken. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Gellért (2022) Egyedi óraszerkezet tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sineger, Tamás (2022) Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Singh, Akanksha (2022) Biofilm elimination from industrial surfaces. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, István (2022) Olivia Kft. karbantartási rendszerének fejlesztése a nyúl vágóhídon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Nóra (2022) Ehető filmbevonatok élelmiszeripari alkalmazásának háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Solti, Zsolt (2022) Élköszörű segédszerszám műszaki dokumentációjának és technológiai leírásának elkészítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, László János (2022) A tehetségmenedzsment egyes aspektusainak vizsgálata a magyar innovációs startup ökoszisztémára fókuszálva, különös tekintettel a fiatalok ismereteire és percepcióira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stír, Petra (2022) Sous-vide termékek fejlesztése különböző csirke testrészekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sustyák, Dóra (2022) Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bálint Jakab (2022) Elektronikus banki szolgáltatások igénybevétele a fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nelli (2022) Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tímea (2022) Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2022) Műanyag felületen kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szaszák, Szimonett (2022) HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Patrik (2022) Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szauter, Bálint (2022) Villanymotor kiválasztása dekanter centrifugához különböző üzemi feltételek mellett. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Balázs (2022) Tejipari szennyvizek membránszűrési tulajdonságainak analízise 3D nyomtatott kötőelemek használatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Kornél (2022) Aktív ehető filmbevonatok antimikrobiális hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi, Csaba Gábor (2022) Szénhidrogén gyűjtőállomáson alkalmazott dugattyús gázkompresszorok üzembiztonságának növelése online műszaki diagnosztikai rendszer kiépítésével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szigetvári, Viktória (2022) Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Ágnes (2022) Környezettudatosság az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széles, Fanni Fruzsina (2022) Tojásmentes, mézes jellegű töltött teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllős, Nikolett (2022) A pajzsmirigy betegség és étrendje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi, Éva Julianna (2022) Fenntarthatósági törekvések bemutatása és értékelése a Délalföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Integrációjánál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Lili Barbara (2022) A napelemes rendszerek térnyerésének vizsgálata a pályázatos állami támogatási lehetőségek függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sátai, Alexandra (2022) Sportital kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Séllei, Ádám András (2022) Inerciális szenzor alapú gesztus felismerő rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Taczman, András (2022) Horizont fúró-marómű rezgésvizsgálata, szánkenési problémájának feltárása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Ágota (2022) A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamási, Péter (2022) Reklamációkezelés és a gyártási minőség javítása a 8D módszerrel a Vestfrost Zrt.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tasnádi, Dorottya (2022) Beléptető kapu tervezése iskolai környezetbe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tenyei, József (2022) Gépállapot, ezen belül csapágyállapot összefüggése a berendezés energiaszükségletével. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tratyik, Kornélia (2022) Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dávid (2022) Az elektromobilitás jelene és jövője Európában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Orsolya (2022) Az élelmiszer-biztonság története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Tamás (2022) Pneumobil jármű biztonsági öv beépítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujlaky, Balázs (2022) Szárított fűszerek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ungor, Imre Sándor (2022) Élelmiszeripari vibrációs berendezések összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ungor, Róbert (2022) Konzervipari hasznosítású szemes termények táplálkozásbiológiai értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Réka (2022) Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Tamás (2022) Robotzsámoly optimalizálása gyárthatósági- és költségszempontok mentén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Tessza (2022) Új vendéglátó egység HACCP rendszerének kiépítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Viktória (2022) Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Nagy, Gabriella Zsófia (2022) Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vas, Evelin (2022) A Szegedi Paprika Zrt. termékei forgalmának elemzése 2011 és 2020 között, különös tekintettel a COVID-19 járvány első hullámának időszakára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Bence (2022) Sörhab kolloidkémiai vizsgálata és fogyasztói megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veres-Lakos, Szabolcs (2022) ESP32 alapú kültéri lokalizációs rendszer megvalósítása szenzor fúziós technikával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Szabina (2022) Cirok tannin tartalmának változása élelmi célú feldolgozása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Klaudia (2022) Búzalisztek promilográfos és extenzográfos vizsgálati eredményeinek összehasonlító értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wanyonyi, Sandra Joyce (2022) Preservation effect of essential oil on fruit juices. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wolf, Edina (2022) A Clean Label fagylalt termék fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Y

Yavuz, Seckin Reyhan (2022) Environmental and economic analysis of the EU agricultural policy. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsilák, Mihály (2022) Hidraulikai szabályozás fontosságának bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árva, Szabina (2022) Kelt tészták készítése "növényi tejek" felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Viktória (2022) Allergén mentes termékek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. október 4. 13:57:37 CEST.