Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata

Varga, Viktória (2022) Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_varga_viktoria.pdf] PDF
2022_varga_viktoria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative physical and organoleptic study on ketchup samples

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 15:45
Last Modified: 2023. Aug. 08. 15:45
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135513

Actions (login required)

View Item View Item