A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében

Bencsik, Gabriella (2022) A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_bencsik_gabriella.pdf] PDF
2022_bencsik_gabriella.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Assessment of the food safety significance of heat treatment in poultry products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 03. 09:37
Last Modified: 2023. Sep. 14. 13:16
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135358

Actions (login required)

View Item View Item