Bencsik, Gabriella (2022) A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2022_bencsik_gabriella.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Assessment of the food safety significance of heat treatment in poultry products
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 03. 09:37 |
Last Modified: | 2023. Sep. 14. 13:16 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135358 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |