Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira

Tratyik, Kornélia (2022) Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_tratyik_kornelia.pdf] PDF
2022_tratyik_kornelia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Effect of triticale meal addition on the nutritional and rheological properties of wheat flour

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mihály-Langó, Bernadett
laborvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 15:39
Last Modified: 2023. Aug. 08. 15:39
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135540

Actions (login required)

View Item View Item