Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása

Kanyó, Hédi (2022) Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_kanyo_hedi.pdf] PDF
2022_kanyo_hedi.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Beta-glucan variability of barley and oat genotypes from Hungarian breeding program

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pauk, Jánosné
Élelmiszer-innovációs laborvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 09:36
Last Modified: 2023. Aug. 08. 09:36
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135603

Actions (login required)

View Item View Item