Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Farkas, Cintia Viktória (2022) Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_farkas_cintia_viktoria.pdf] PDF
2022_farkas_cintia_viktoria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Rheological properties and sensory evaluation of mayonnaise of different composition

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pintér, Gáborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:12
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:12
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135487

Actions (login required)

View Item View Item