Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására

Kovács, Kalic Kincső (2022) Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_kovacs_kalic_kincso.pdf] PDF
2022_kovacs_kalic_kincso.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Effect of fermentation on the antimicrobial activity of extracts and juices made from diverse apple cultivars

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 10:30
Last Modified: 2023. Aug. 08. 10:30
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135536

Actions (login required)

View Item View Item