Kovács, Kalic Kincső (2022) Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_kovacs_kalic_kincso.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Effect of fermentation on the antimicrobial activity of extracts and juices made from diverse apple cultivars
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 10:30 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 10:30 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135536 |
Actions (login required)
View Item |