Molnár, Zoltán (2022) Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_molnar_zoltan.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Effect of dough composition on rheological characteristics
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 11:51 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 11:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135568 |
Actions (login required)
View Item |