Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával

Hunyadi-Sztanik, Noémi (2022) Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_hunyadi_sztanik_noemi.pdf] PDF
2022_hunyadi_sztanik_noemi.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Sweetener production by Lactobacillus species

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 03. 10:07
Last Modified: 2023. Aug. 03. 10:07
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135355

Actions (login required)

View Item View Item