Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése

Nagy, Evelin Nóra (2022) Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_nagy_evelin_nora.pdf] PDF
2022_nagy_evelin_nora.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Product development at Kurucz Agro Kft., development of Sous-vide pork based products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kenéz, Zoltán
minőségbiztosítási vezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 03. 11:42
Last Modified: 2023. Aug. 03. 11:42
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135430

Actions (login required)

View Item View Item