Az élelmiszer-biztonság története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében

Tóth, Orsolya (2022) Az élelmiszer-biztonság története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_toth_orsolya.pdf] PDF
2022_toth_orsolya.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The History of food safety : the role of empirical knowledge in the development of food safety

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bánáti, Diána
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 11:06
Last Modified: 2023. Oct. 11. 15:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135622

Actions (login required)

View Item View Item