Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata

Varga, Réka (2022) Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_varga_reka.pdf] PDF
2022_varga_reka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Comparison of meat quality of farmed and wild pheasants

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 15:43
Last Modified: 2023. Aug. 08. 15:43
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135504

Actions (login required)

View Item View Item