Varga, Réka (2022) Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_varga_reka.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Comparison of meat quality of farmed and wild pheasants
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 08. 15:43 |
Last Modified: | 2023. Aug. 08. 15:43 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135504 |
Actions (login required)
View Item |