Sustyák, Dóra (2022) Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_sustyak_dora.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative analysis of commercial branded and manufacturer branded pork bologna sausages
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 03. 10:30 |
Last Modified: | 2023. Aug. 03. 10:43 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135378 |
Actions (login required)
View Item |