Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben

Csurgai, Henrietta (2022) Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_csurgai_henrietta.pdf] PDF
2022_csurgai_henrietta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Possibility of sugar reduction in confectionery product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 03. 09:43
Last Modified: 2023. Aug. 03. 09:43
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135398

Actions (login required)

View Item View Item