Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán

Gajdos, János (2022) Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_gajdos_janos.pdf] PDF
2022_gajdos_janos.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The effect of edible film containing biological agent on microbiology condition of meat product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:16
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:16
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135486

Actions (login required)

View Item View Item