A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei

Takács, Ágota (2022) A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_takacs_agota.pdf] PDF
2022_takacs_agota.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The impact of COVID-19 on food waste, opportunities for the reduction

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bánáti, Diána
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 11:04
Last Modified: 2023. Aug. 07. 11:04
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135502

Actions (login required)

View Item View Item