Egy korszerű búzamalom őrléstechnológiai értékelése

Provics, Boglárka (2022) Egy korszerű búzamalom őrléstechnológiai értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_provics_boglarka.pdf] PDF
2022_provics_boglarka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Review of a relatively innovative wheat mill technology of grinding

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Véha, Antal
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 08. 14:48
Last Modified: 2023. Aug. 08. 14:48
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135467

Actions (login required)

View Item View Item