Kísérletek búzalisztek sikérszerkezetének javítására különböző adalékanyagokkal

Négyesi, Nikoletta (2022) Kísérletek búzalisztek sikérszerkezetének javítására különböző adalékanyagokkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_negyesi_nikoletta.pdf] PDF
2022_negyesi_nikoletta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Experiments to improve the gluten structure of wheat flour with various additives

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:40
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:40
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135468

Actions (login required)

View Item View Item