Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata

Barta, Szanella (2022) Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_barta_szanella.pdf] PDF
2022_barta_szanella.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative study of the physical and chemical properties of mayonnaise

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Gépészeti Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Palotás, Gabriella
Központi laborvezető, Univer Product Zrt.
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 12:25
Last Modified: 2023. Aug. 07. 12:25
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135471

Actions (login required)

View Item View Item