Barta, Szanella (2022) Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2022_barta_szanella.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Comparative study of the physical and chemical properties of mayonnaise
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gépészeti Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pappné Sziládi, Katalin
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Palotás, Gabriella
Központi laborvezető, Univer Product Zrt.
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2023. Aug. 07. 12:25 |
Last Modified: | 2023. Aug. 07. 12:25 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135471 |
Actions (login required)
View Item |