Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján

Mátyus, Olga (2022) Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_matyus_olga.pdf] PDF
2022_matyus_olga.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Comparison of animal products and their plant based equivalents from different perspectives

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 09:30
Last Modified: 2023. Aug. 07. 09:30
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135495

Actions (login required)

View Item View Item