Item where department "nincs megadva" and date of item 2015

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | Ó | Ö | Ő
Number of items: 1161.

A

Alapi József (2015) Az önkormányzatok forrásabszorciós képessége az Észak- Alföldi Régióban a Jász- NAgykun- Szolnok Megyei települések kiemelésével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Alföldi-Zörgő Mónika (2015) Paolo Antonio Simioni Workshop Szegeden - Tolmácsolási esemény elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ali Bassam (2015) Kommunikáció a gyógyításban : a kommunikáció, mint költséghatékonysági tényező. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Allmann-né Kovács Krisztina (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ambrus Dániel (2015) Telephelyválasztási motivációk és tényezők Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andó Anna Dóra (2015) Lakás-takarékpénztárak Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andó Judit Eszter (2015) Lakáspolitika, lakáscélú állami támogatások alakulása Magyarországon a kezdetektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Ildikó (2015) A metabolikus szindróma kockázati tényezőinek vizsgálata egészséges fiatal felnőtteken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antos Gábor (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Apró Melinda (2015) A közösségi médiában alkalmazott marketingtevékenység összefüggései a fiatalok közösségi tevékenységével és szociálisérdek- érvényesítő képességével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos Richárd Viktor (2015) Facebook az oktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacskai Ilona (2015) Jól működő, hatékony óvodai szervezet, változó világunkban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bagdány Rita (2015) Szülés a négy fehér fal között a szülés és születés medikalizációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi Dóra (2015) A serdülőkori internalizáló viselkedésformák, különös tekintettel a depresszióra és a szorongásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bahor Andrea Éva (2015) A kapcsolati protfólió alkalmazása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajza Mariann (2015) A légzésfunkció változása perioperatív szakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bak Ferenc (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Baka Anett (2015) Kódolt táplálkozás a bőség világában. Az egészségtudatos magatartás és a Norbi Update márka kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakai Erzsébet (2015) Rehabilitációs program részeként, mobilizációs terv alapján történő mozgatás hatása stroké betegek önellátására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos Donát (2015) S. W. Hawking and R. Penrose: The Singularities of Gravitational Collapse and Cosmology című cikk szakfordítói képesítő fordítása S. W. Hawking és R. Penrose: A gravitációs összeomlás szingularitásai és a kozmológia. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Baksa Dávid (2015) Capture The Flag - Gyakorló- és versenyfelület. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó Pál (2015) A kontrollált hypothermia kivitelezésének és a szövődmények megelőzésének ápolói feladatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Ibolya (2015) Az idősek önellátási képességének vizsgálata idősotthonokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Renáta (2015) Települési önkormányzatok finanszírozásam 2013 előtt és után - adósságkonszolidáció és feladatszerkezet-változás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla Viktória Roxána (2015) A napközbe iktatott alvás hatása a rövid és hosszú távú emlékezeti konszolidációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balló Anna (2015) A szomatizáció az alexitímia, verbális emlékezet, végrehajtó funkciók és az érzelemfelismerés tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog Enikő (2015) Út az adósságkonszolidációhoz: a 2006 utáni önkormányzati eladosódási hullám és a rendszer átalakítása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Beáta (2015) Középiskolás tanulók jövőképének vizsgálata különböző iskolatípusok esetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Csilla (2015) Gyermekek egészségképének, személyi higiénéjüknek alakulása óvodáskorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Dénes (2015) Szociális munka és fotó : a fényképezés, mint eszköz az elnyomás ellenes gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Emese (2015) A kis- és középvállalkozások finanszírozásának problémái és lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh János (2015) Coping a szervezetben: egyén, szervezet és a megküzdési stratégiák kapcsolata mentődolgozóknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Réka (2015) Az SZTE Gazdaságtudományi Karán tanuló diákok énhatékonyságának és motivációjának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Réka (2015) (Im)possibilities of Heroism in Kurt Vonnegut’s Mother Night. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Veronika (2015) Szerencsejátékok termék- és árpolitikai vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Domonkos (2015) A proprioceptív tréning hatásainak vizsgálata kosárlabdázók laterális bokaízületi szalagsérülései esetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Edina (2015) A hátrányos helyzet és az elemi alapkészségek fejlettségének összefüggése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Helga (2015) A közösségi oldalakon és blogokon elhelyezett termékmegjelenítés hatása a magyar fiatalok vásárlói magatartására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs Sebestyén (2015) Az NFL-ben alkalmazott bérezési rendszer jellegzetességei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázsi Bernadett (2015) A gyermek játéktevékenységeinek pszichológiai megközelítése. A gyermek vagy a felnőtt hat jobban a játékra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bank Éva (2015) A Képességek és Nehézségek Kérdőív alkalmazásának kérdésköre tanulásban akadályozott gyermekek körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Banka Leonóra (2015) Az öngondoskodás, kiemelten az életbiztosítás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bankós Henrietta (2015) Egy egészségügyi szolgáltató finanszírozásának és számvitelének speciális kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barabás Zita (2015) Gyerekek a sportban: Gyerekek sportolási szokásai a motiváció, a szenvedély és a versengés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Anita (2015) Corvin Mátyás és a magyar reneszánsz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Anita Katalin (2015) A beszerzési folyamat és a Vállalatirányítási Rendszer. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Barnáné Takács Ilona (2015) Mentori feladatok ellátása, egy másik intézményből érkezett, új kolléga mentorálása esetén. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bartha Anita (2015) A hagyományos és új típusú értékesítési csatornák szerepe a biztosítók életében és továbbfejlődési lehetőségeik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartucz Annamária (2015) Az immateriális javak és szellemi tőke a számvitelben és a beszámolókban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartáné Molnár Anikó (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Basic Palkovic Andrea (2015) Társas kapcsolatok alakulása iskoláskorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bathó Dániel (2015) Online pénztárgépek bevezetése a CO-OP Star Kereskedelmi Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bató Lili (2015) Die Rolle des Tramues in Arthur Scnitzlers "Traumnovelle". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bauer Petra (2015) Az iskolai szociális munka jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bedekovics Norbert Attila (2015) Az Anorexia nervosa neuropszichológiai aspektusainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bejczi Zoltán (2015) Munkahelyi stressz: eltérő coping stratégiák vezetők és alkalmazottak körében a versenyszférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Belucz Dóra (2015) Az anyatejes táplálkozás jótékony hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkóczy Áron (2015) Zenei hangok felismerése mesterséges neuronhálóval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bense Krisztina (2015) A marine trade kritikus területei az olajszállítmányozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benyeda Zsuzsa (2015) A fiatalkori nyelvtanulás előnyei, helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Benák Tünde (2015) Toborzási és kiválasztási rendszer fejlődése az ANGEX 2004 Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berczi Anna (2015) Városok és a fenntartható fejlődés: Szeged városfejlesztési dokumentumainak fenntarthatósági vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beretka Szilvia (2015) Ukrajna integrálódási dilemmája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bergendi Ferenc Norbert (2015) Gróf Teleki Pál külpolitikája második miniszterelnöksége idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Berki Tímea (2015) Munkaértékek, munkaérdeklődés és a machiavellizmus kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bernáth Nikolett (2015) Műtött aorta vitiumos betegek gyógytornája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta Zsófia (2015) A Geomatech természettudományos tananyagainak kipróbálása: A fizikatanulásra vonatkozó bemeneti és kimeneti tanuló kérdőív elemzése a 7–13. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi Dorottya (2015) Representation of Transylvania in the Seventeenth Century English Press. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi Károly (2015) Az oktatás minőségfejlesztése a PTE-ÁOK Orvosi Népegészségtani Intézetében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi Lilla (2015) A munkahelyi egészségfejlesztés, mint megtérülő HR-beruházás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bicskei Andrea (2015) Vajdasági középiskolások és egyetemisták jövőelképzelése és élettel való elégedettségének kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bicskei Glória (2015) Az ÁFA csalások jelensége Közösségen belüli ügyletek vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biczó Ádám (2015) Gyári tolmácsolás: új típusú ipari varrógép telepítése - Tolmácsolási esemény elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bihercz Zoltán (2015) Jellemző-kiválasztási eljárások vizsgálata konfliktus-felismerési problémákra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bikádi Anna (2015) A közfoglalkoztatott nők helyzete Algyő településen avagy „kis Dallas” hatása munkaerő-piaci integrációjukra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Birgermajer Andrea (2015) Teachers’ perspectives on dyslexia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Birkás Katalin (2015) A televíziós reklámok különleges világának hatása a fogyasztóra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biró Noémi (2015) A sport énhatékonysággal, énképpel, önértékeléssel valamint szorongással való kapcsolatának vizsgálata nemi különbségek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biró Éva Gabriella (2015) Csoportháló a pókhálóban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Biróné Károly Anita (2015) Iskolai kötődés, tantárgyi attitűdök és teljesítménybeli összefüggések általános- és középiskolában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bischof Katalin (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Blaskó Brigitta (2015) A fogyasztói tudatosság és környezetének vizsgálata Magyarországon és az Egyesült Királyságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda János (2015) TALIS mérés a baptista fenntartású iskolákban, az országos és nemzetközi eredmények tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Boda Mónika (2015) Csoportos gyógytorna hatásának vizsgálata idősödő nőknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár József (2015) Az állateledelek bevezetése a magyar piacra a Master Foods Élelmiszeripari Vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó Kitti (2015) Az olvasási készségek tanításának főbb alapelvei és fejlesztési területei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogdán Evelin (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Fruzsina (2015) Presztízstermékek márkaközösségeinek vizsgálata a GoPro példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Judit (2015) Mentális animáció vizsgálata egészséges és szkizofrén személyeknél szemmozgás-követő készülékkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár Zsoltné (2015) A pedagógusok értékelésének hatása a pedagógusok fejlődésére, a tanári attitűdre és a tanári munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bogár Csilla (2015) Outsourcing szolgáltatást nyújtó vállalkozás vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bogár Krisztina (2015) A Google AdWords alkalmazási lehetőségei a szervezeti piacokon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bojtos Vanda Kitti (2015) Párkapcsolati hűtlenségre adott reakciók egyéni különbségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bondor Hanna (2015) A fogyasztói attitűd és viselkedés kapcsolata a kozmetikai termékek piacán - az állatkísérletek befolyásoló szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bontovics Krisztián (2015) Antebellum Southern Planters on Slavery: Intellectuals on the wrong side of a debate. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borboláné Szakács Mária (2015) Községi önkormányzatok kötelező feladatellátása és annak finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás Réka (2015) „Ha ezt megenném…” Ételszavak hatása lexikális döntési helyzetben anorexia nervosában szenvedő serdülőknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély Bence Endre (2015) A tudatalatti marketing megközelítései - az illatmarketing hatása a fogyasztókra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bordás Mária (2015) Alultápláltság és nyomási fekély kialakulása daganatos betegeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borkáné Dudás Mónika (2015) Kollégiumok önértékelési rendszereinek összehasonlító elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi Bendegúz (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos Enikő (2015) A koraszülést befolyásoló tényezők ismerete várandósok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borza Anikó (2015) Daganatos betegek életmódja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Botka Gábor János (2015) Adósságok kezelése Budapest főváros VII. kerületének családsegítőjében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Botás Alexandra (2015) Fertilis korú nők dohányzásról való leszokását befolyásoló tényezők vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó Boglárka (2015) Pszichiátriai és értelmi sérült betegek ellátásának ápolási vonatkozásai ápoló és lakóotthonban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bracsok Emese (2015) A gyermekek befolyásoló szerepe a vásárlási folyamatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brányi Viktória (2015) A rheumatoid arthritises kéz stádiumainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bubik Sándor (2015) Fictional Cold War Events in Films. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai Csaba (2015) A szerencsejáték és a játékfüggőség helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai Mátyás (2015) Kompetenciák a szervezetben : Esettanulmány a vezetői kompetenciák összehasonlításáról Fejlesztő Központ alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budavári Viktória (2015) Egyetemi-vállalati együttműködések eredményességének és hálózati hatásának vizsgálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Budis Imola (2015) Egyházi iskolák és szegregáció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó Viktória (2015) A szociális kompetencia néhány összetevőjének biológiai alapjai serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buliczka Csaba (2015) 3D robot és munkaállomás vezérlése programozható logikai vezérlővel és vizualizációja HMI panelen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bulik Barbara (2015) „…Itt fogok meghalni a Csillagban" A tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés intézményének bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Burai Andrea (2015) Functions of laughter in a Hungarian media interview. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás Mariann (2015) Information On Premarital Agreements (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bábi Huanita (2015) A külhoni magyarság támogatáspolitikájának alakulása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Andrea (2015) The Influence of World War II and the Post War Period on the Representation of Wonder Woman and Superman. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Bianka (2015) A magyar fiatalok fesztivállátogatási szokásai napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Nikolett (2015) Munkanélküliség és közfoglalkoztatás egy dél-alföldi kistelepülésen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint Zsófia (2015) A szegedi hajléktalanellátó rendszer múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálintné Fecskó Ágnes Erzsébet (2015) A tanárjelöltek segítése önismeretük és önreflexiós képességük fejlesztésében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi László (2015) Otthon vagy otthonban? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai Fanni (2015) A gondolattérképek és alkalmazásuk a pedagógia tantárgy tanításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bástyiné Poljak Krisztina (2015) Facebook profilképek vizsgálata nárcizmus, extroverzió és félénkség függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bátyi Tamás (2015) A Munkahelyvédelmi Akcióterv hetékonyságának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Béd Judit (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bényi Debóra Rózsa (2015) Az ápoló hallgatók elsősegélynyújtási ismeretei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró Judit (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bólya István (2015) Innovációval a minőségért. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bóna Veronika (2015) Az 1861. évi országgyűlés nemzetiségi kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök Anikó (2015) A GlobalLog Kft. és a Dél-alföld logisztikája. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök Antal (2015) Támogatott hitellehetőségek a KKV-k és az agrárvállalatok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Caimacan Anna (2015) Békéscsaba lakosságának helyben tartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csala Tiborné (2015) Csongrád megyei felnőtt férfilakosság ismerete és orvoshoz fordulási szokásaik az urológiai szűrővizsgálatok tekintetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csanálosi Nikolett (2015) A gyulladásos bélbetegségben szenvedő betegek életminőségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó Anna Katalin (2015) A személyes márkázás szerepe az SZTE GTK hallgatói életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó Beatrix (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó Gergely Gábor (2015) Az Ingatlannet.hu által használt online hirdetési eszközök és az online hirdetések során elért eredmények elemző bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatlós Vivien (2015) Társfüggőség - A kodependencia lehetséges háttértényezői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csatlósné Miklós Anna (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Cselik Eszter (2015) A menekültügy kezelése az Európai Unióban (magyar-angol fordítás) - The EU’s Legal Framework on Asylum and Irregular Immigration (angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Cselkó Alexandra (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Cselkó Alexandra (2015) A kívánatos testnevelő tanári vezetési stílus leadership az általános és középiskolai testnevelő tanári munkában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Cselényi Péter (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csenki Dóra (2015) Le spectacle en proces. Réflexions sur le sens des réquisitoires chez les théoriciens du théâtre á l’âge classique (Francia–magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Cseriné Posztós Krisztina (2015) Helyi adópolitika Hódmezővásárhelyen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernik Dorina (2015) Stressz a munkahelyen, stressz a szakmai gyakorlatukat végző diákok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csete Ferenc Tamás (2015) Weboldal sportesemények megszervezéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csibor László (2015) Döntési fák bonyolultsága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiki Máté (2015) A magyar fiskális politika útkeresése a Balti és a Visegrádi államok tapasztalatainak tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós Annamária (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csinos Melinda (2015) A magyarországi NAT Ember és társadalom műveltségterület társadalomismereti témáinak és a szerbiai polgári nevelés tantárgy tantervének összehasonlítása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszár Nóra (2015) Az Emberi Fejlődés Indexének kritikai elemzése a BRICS országok példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadia László Tibor (2015) Address forms and Titles: the use of address forms in everyday situations. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka Péter (2015) Szógyakoriság számláló alkalmazás fejlesztése webes környezetre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka Tamás (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos Blanka Gréta (2015) A nonverbális kommunikáció megfigyelése a humánmenedzsment területein. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos Mihály (2015) Tejipari szennyvizek kezelése ultrahanggal kombinált ultraszűréssel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csorja Gergely Balázs (2015) Házi káposztasavanyítás: mikroba összetétel változása a fermentáció folyamán és tárolás alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csukonyi Éva (2015) GoPro: Milyen hatással van az extrém sportok népszerűségére a közösségi média? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Dániel (2015) Vallás és preventív viselkedés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Ferenc (2015) A hajléktalanság és az alkoholizmus összefüggései Szentesen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Mariann Anna (2015) Elhízottak mozgásprogramja szárazon és vízben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Császár Gergely (2015) A technológia szerepe a sportrekreációban. A középkorosztály vizsgálata az Argustress Sport Pro eszköz segítségével a kajak-kenuban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Császár Karen (2015) Adopción internacional (Spanyol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csóti Jusztina (2015) Kutatás az ápolók és a romák egymás iránt alkotott előítéleteiről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csótiné Ördög Edit (2015) Segélyek a demokrácia fogságában : a települési támogatás bevezetésével kapcsolatos tapasztalatok a homokháti kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke Csilla (2015) A várandósgondozás jelentősége a koraszülés megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke Melinda (2015) A migráció jellemzőinek, hatásainak és kezelési lehetőségeinek vizsgálata a szerb-magyar határszakaszon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czeczon Zsoltné (2015) Pedagógusok együttműködése egy budapesti általános iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Czurkó Edit (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czégány Fanni (2015) Purcell's Fairy Queen in 2009. The Heritage of the Shakespearean and the Restoration Theatre on the Postmodern Stage. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czékus Claudia (2015) Finnország versenyképessége az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czöndör László (2015) Platformfüggetlen játék fejlesztése Unity-vel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dajkó András Krisztián (2015) A BMX-cross versenyzők gyorsasági és gyorsasági állóképességének összehasonlítása labdarúgókéval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dani László (2015) Házi káposztasavanyítás: néhány mérhető paraméter változása fermentáció során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Danyi Beatrix (2015) Le spectacle en proces. Réflexions sur le sens des réquisitoires chez les théoriciens du théâtre á l’âge classique (Francia–magyar fordítás). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Darabos Beáta (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dargó Balázs (2015) A fundamentális elemzés alkalmazhatósága a Budapesti Értéktőzsdén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Demsa Andrea (2015) Cigány nők kettős elnyomása Magyarországon a hétköznapokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Demény Orsolya (2015) A marginalizált társadalmi csoportok helyzete és kilátásai a hazai munkaerőpiacon: diszkrimináció, integráció az esélyegyenlőség tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Derzsi Annamária (2015) A nyelvi hátrányokkal küzdő tanulók esélyegyenlőségének segítése a vezető és a pedagógus szempontjából. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Dorina Kitti (2015) Szeged Megyei Jogú Város közforgalmú közösségi közlekedési színvonalának fejlesztése vállalati és önkormányzati oldalról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Dorottya (2015) Ryanair–Risks Related to the Company (angol-magyar fordítás) / A menekültügy kezelése az Európai Unióban (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Gabriella (2015) Hungarian-English bilinguals’ language modes: The interlocutors’ effects on speakers’ language performance. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Kristóf (2015) Dominálási rekordok a sakktábla figura gráfjain. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deákné Horváth Mónika (2015) Az önkormányzatok és a civil részvétel jelentősége a helyi gazdaságfejlesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Deákné Pászti Erzsébet (2015) "Iskolakóstolgató"-lehetőségek a Tiszasülyi Vackor Óvodában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Diós Péter (2015) Árfolyampolitikák és volatilitás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos Adrienn (2015) A csoport és a csapatépítés szerepe, lehetőségei és korlátai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos Csilla (2015) Should Fan Fiction Be Encouraged? Fan Fiction: Legal Issues and Benefits. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobra Vilmos (2015) Édesanyák prostitúciójának hatása gyermekük személyiségfejlődésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Doholuczki Magdolna (2015) A mentális egészség háttértényezői és az időperspektíva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Domján Tünde (2015) A kiégés folyamata és megelőzésének lehetőségei a szociális munkában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domokos Nóra Angéla (2015) Dinamikus tréning hatása a rheumatoid arthritises láb funkciójára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos Nelly (2015) A tematikus utcák marketingjének bemutatása a Gozsdu-udvar gyakorlatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos Sándor Balázs (2015) Villamos Energetikai Tanszék portálrendszerének elkészítése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Donkó Ágnes Zsanett (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Doros Beáta (2015) Mentorálás: öntsünk tiszta vizet a pohárba. A mentorálás rendszerének működése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dovalovszkiné Tóth Tünde (2015) A demencia ismereteinek vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás Dániel (2015) Olajtartalmú szennyvizek tisztítása membránszűréssel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás Dóra (2015) Pénzügyi kultúra fejlesztése a szülők zsebpénz adási szokásain keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Duhaj Szidónia (2015) A kompetencia alapú fejlesztés implementációja. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dujmov Ildikó (2015) Domaszéki tanyagondnokok a külterületen élők szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Duka Felícia Lili (2015) A gazdálkodók nyugdíjkilátásai, avagy a mórahalmi őstermelők hogyan vélekednek a nyugdíjas éveikről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai Jánosné and Labos Edit (2015) Intézményi stratégia, az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai Szilvia (2015) A magyar fitnesz vállalkozások marketing tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dupsi Krisztina (2015) A családi vállalkozások sajátosságai, kiemelt figyelemmel a családi vállalkozás utódlásának kérdésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid Szilvia (2015) Beszerzési folyamatok a ContiTech Rubber Industrial Kft.-nél. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány Emese (2015) A sikeres vállalati vezetők, vállalkozók kommunikációs technikái és egyéb műhelytitkai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány Rita Katalin (2015) Vezetői hatás a nevelőtestületre az integráció elfogadása és megvalósítása érdekében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes Judit (2015) Védőnő hallgatók táplálkozási szokásai főiskolai tanulmányaik alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes Renáta Ivett (2015) Finanszírozás és minőség a magyar felsőoktatási rendszerben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér Lídia (2015) Pénzügyi kultúra fejlesztése a magyar felnőtt lakosság körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dévai Richárd (2015) Visual Studio AddIn továbbfejlesztése SourceAudit 1.4. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Döbreiné Bíró Erika (2015) A sajátos nevelési igényű és a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók intézményi ellátásának feladatai a vezető szempontjából. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dömök Zsuzsanna (2015) Főiskolai és egyetemi hallgatók családalapítási és karrierépítési tervei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dömötör Szilvia (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecseki András (2015) A szociális kompetencia fejlesztési lehetőségei az idegen nyelvek oktatásában - német nyelv. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ecseri Anett (2015) A vezetők feladatai az "óvodafejlesztés" programban az autista csoport létrehozása kapcsán. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Elek Orsolya Katalin (2015) Lincoln elleni merénylet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Engi Kristian (2015) Környezeti nevelés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Engi Kristian (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi Anita (2015) Das Sterbebett als normative Schwelle. Der Mensch in der Frühen Neuzeit zwischen irdischer Normenkonkurrenz und göttlichem Gericht Német-magyar fordítás. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ernesztné Sebők Beáta (2015) A tehetséggondozás kérdései vezetői szemmel a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fanczal Júlia (2015) A artéria mesenterica superior áramlás változásának kapcsolata a kilélegzett metán koncentrációval nagy állatmodellben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó Adrienn (2015) The Decline of Magic and Witchcraft in Eighteenth Century Enlightened England. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó Imre Gábor (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Farda Eszter (2015) A Liegl & Dachser Kft. fuvarszervezéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Alexandra Edit (2015) Közigazgatási emberi erőfforás menedzsment bemutatása. Vajon vonzó lehetőség napjainkban a közszférában elhelyezkedni? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Gizella Hajnalka (2015) A testi elégedettség, az ideális testkép és média hatásának vizsgálata a serdülők körében „Hiába vannak sas szárnyai, ha úgy gondolja, mindössze kapirgálni képes...”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Katalin (2015) A katonai környezet hatása a csoportkohézió, a csoportteljesítmény és az agresszió tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Tamás (2015) The Frontier Thesis in Isaac Asimov’s Robot novels. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Tamás (2015) Kompetenciák a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Zoltán (2015) Tőzsdén való kereskedés technikai eszközökkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Ádám (2015) A szegedi lakosság éttermi szolgáltatási színvonallal kapcsolatos elvárásainak és elégedettségének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Ágnes (2015) Mentálhigiéné az óvodában, mentálhigiéné vezetői feladatai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Fejes József Gyula (2015) A szociális kompetencia fejlesztési lehetőségei különös tekintettel a konfliktuskezelésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fejes Orsolya (2015) A magyar agrárexport állami támogatása, a Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. eszközrendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Boglárka (2015) A piaci verseny közgazdaságtani értelmezései a laissez- faire- től a versenyszabályozás szükségességének paradigmájáig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Eszter Anett (2015) Emotion Regulation in Children: Towards a Resilience Framework (Angol–magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Péter Zoltán (2015) A rockzenei alaphangszer-választás és személyiség közötti kapcsolat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi Beáta (2015) Németország megújuló energiafordulata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi Nikoletta (2015) Unterricht der deutschen Literatur aus dem 20. Jahrhundert in den Mittelschulen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Feró Dóra (2015) Az új pszichoaktív szerek térhódítása és hatása a fiatal korosztályra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ficsor Hanna Judit (2015) The EU's Legal Framework On Asylum and Irregular Immigration (angol-magyar fordítás) - A menekültügy kezelése az Európai Unióban (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Filus Erik Sándor (2015) Olajtartalmú modell szennyvizek és termálvizek ózonos előkezelésének és membránszűrésének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Filyó Dávid (2015) A Szegedi vár és a Dömötör templom maradványaiból származó téglák termolumineszcens kormeghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fischer Nóra (2015) A lumbális gerincsérv műtét előtt álló betegek lelki állapotának összehasonlítása az egészséges emberekével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Folberth-Gilicze Anita (2015) A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium rövid története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgács Nikolett (2015) A kis és középvállalkozások finanszírozása a Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjának keretében (MNB-NHP). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó Cintia Rita (2015) "Alap-e" a nyugdíj alap? : A magyar nyugdíjrendszert érő kihívások és válaszok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó Nikolett Klára (2015) A funkcionális élelmiszerek fogyasztásának növelése, mint alternatív módszer az általános egészségi állapot fenntartható javítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forrai Lujza (2015) Az alulárazás tendenciái a Budapesti és a Varsói Értéktőzsdén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Francz Bettina (2015) Felső végtagi myoelektromos protézis életminőségre gyakorolt hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frei Tamás (2015) A görög válság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fricz Éva (2015) A carpal tunnel syndroma fizioterápiás kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frittmann Kitti (2015) A cystás fibrosissal élő 18-28 év közötti betegek életminősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fuchs Ágnes (2015) Állampolgári részvétel a helyi gazdaságfejlesztésben a Tisza Park Fejlesztéséért Civil Kezdeményezés példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián-Major Anikó (2015) Az együttműködés lehetőségei Kunhegyes Város Óvodai Intézményén kívül és belül. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Fáy Nóra (2015) Kreativitás vizsgálat különböző típusú középiskolákban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földes Lilla (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földes Lilla (2015) A kommunikáció szerepe az iskolai testnevelés oktatásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi Csenge Julia (2015) Súlyosan-halmozottan fogyatékos emberek a társadalomban – Attitűdök és attitűdváltozás a fiatalok és a felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi Alexandra (2015) Billie Jean King and the Sixties’ Sports in the United States. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi Flóra (2015) Az OTP Lakástakarék Zrt. működése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Földvári-Nagy Diána (2015) Az Örkényi Takarékszövetkezet deviza alapú hitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földváriné Kupai Judit (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Brigitta (2015) A katonai szolgálat során kialakuló krízishelyzetek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdács Ágnes (2015) A villamosenergia-szolgáltatók marketingstratégiáiban és a fogyasztói magatartásban bekövetkező változások vizsgálata a piaci liberalizáció és a rezsicsökkentés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Galli Réka (2015) A rheumatoid arthritis-es kéz vizsgálata : a Seyfries stádiumbeosztás és az anatómiai index alkalmazhatóságának összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Galó Tímea (2015) Vevőelégedettség, egy kávézó esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Garaj Zsuzsanna (2015) Kórházi esetközpontú szupervízió és belső képzési csoporttal kapcsolatos résztvevői tapasztalatok feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gera István (2015) Különböző oktatási módszerek hatása középiskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gerőcs Ibolya (2015) Elektronikus kereskedelmi megoldások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gilanné Radványi Rózsa (2015) A hazai közfoglalkoztatás rendszerének és kistelepülési szintű működésének elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gillich Katalin (2015) A Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. kihívásai napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gilányi Attila (2015) A tőzsdei és devizapiaci kereskedelem fejlődése és a napjainkban jellemző technikai stratégiák kisbefektetői szemmel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Golovics Anikó (2015) Az ápoló szerepe az alsó végtagi krónikus vénás elégtelenségben szenvedő beteg ellátása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Dávid Zoltán (2015) Az Y generáció álláskeresési motivációjának, érdeklődésének feltárása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Géza (2015) A magyar mezőgazdaság finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos Róbert (2015) Végrehajtó funkciók vizsgálata visszafele beszédnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombás Szilvia (2015) Magyarországi borkultúra, borfogyasztási szokások. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gordos Zsuzsanna Orsolya (2015) DBS utáni gyógytorna Parkinson-kórban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz Ádám (2015) Egészséggel kapcsolatos táplálkozási és sportolási fogyasztói magatartás vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gubek Emese (2015) Marketing és kultúra kapcsolata a japán társadalom tradicionális jegyeinek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gubucz Anikó (2015) Az elülső keresztszalag pótlás utáni rehabilitáció fejlődése a kezdetektől napjainking. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyácsi Szilvia (2015) Pszichiátriai betegekkel foglalkozó ápolók kiégésének összefüggései az alkalmazott megküzdési stratégiákkal és a motivációval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Dénes (2015) Digitális logika alapelemei működésének interaktív vizualizációja SVG-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Gabriella (2015) Személyiségvonások és coping mechanizmusok vizsgálata vegetáriánus és mindenevő személyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Guncser Anita Barbara (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Guncser Anita Barbara (2015) A hátrányos helyzetű etnikai kisebbségi gyermekek olvasóvá nevelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gutai Árpád Tamás (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris Péter (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi Júlia (2015) Hungary Reflected by Stereotypes - A Study on Guidebooks. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Győrfi Andrea Éva (2015) Daganatos betegek hozzátartozóinak lelkiállapota. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Győrfi Gábor (2015) Tudatos-e a szegedi vásárló? Fogyasztói magatartás vizsgálata az elektronikai cikket vásárló szegedi fiatal felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri Ádám (2015) A Mercedes-Benz Gyár hatása a Kecskeméti Főiskola GAMF karára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győry Judit Zsuzsanna (2015) Grúzia/Georgia feltörekvő nemzetközi és gazdasági helyzete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáborné Kádár-Német Angéla (2015) Zsombó Nagyközség Önkormányzat gazdálkdoása 2009-től 2013-ig terjedő időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Anita Mariann (2015) Munkáltatói márkakiépítés, avagy tehetségvonzás mesterfokon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Péter (2015) Az A+.Net szkriptnyelvi keretrendszer DLL fordítóprogramjának tervezése és implementálása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáll Judit Anna (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdai Ádám (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár Csaba (2015) A szociálisprobléma-megoldás, az empátia és a szorongás vizsgálata 12-18 évesek körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Géczi Anett (2015) A versengés jellemzői 11 és 17 éves diákok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Géczi Mónika (2015) A válság hatása a hazai önkormányzatokra - a foglalkoztatottság, a hitelállomány és finanszírozási kérdések tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Géczy Vanda (2015) Klasszikus kriptográfiai módszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gózonyné Szekeres Ildikó (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Göcző Dénes (2015) Növekedés időszaka: csak hitellel? Other, Szegedi Tudományegyetem.

Gönczi Pál (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gősi Réka (2015) A személyiséggel és foglalkozással kapcsolatos információk hatása a fizikai vonzerő észlelésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Haga Tímea (2015) A pszichopátia értelmezése az "embodied cognition" nézőpontjából. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Haim Michaeli (2015) Elsősegélynyújtás ismeretek kisgyermekes szülők körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajagos-Tóth Gabriella (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hajas Roland Krisztián (2015) A mikrovállalkozások számára nyújtott vállalkozásfejlesztési beavatkozások eszközeinek bemutatása és értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajba Nikolett (2015) Táplálkozási ismeretek és szokások a 11-14 évesek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdu Katalin (2015) Egyetemi fenntarthatóság a Szegedi Tudományegyetem példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdu Krisztina Enikő (2015) Le spectacle en proces. Réflexions sur le sens des réquisitoires chez les théoriciens du théâtre á l’âge classique (Francia–magyar fordítás). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajduné Gabnai Klára (2015) Ellenőrzési-értékelési-minősítési rendszerek a magyar művészetoktatásban avagy egy intézménytípus küzdelme az életben maradásért. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú Krisztina (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal Hajnalka (2015) A diákok motivációjának és igényeinek felmérése az IKT eszközökkel segített angol nyelvoktatásban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Zsanett and Szabó Éva (2015) Portfólió - A békéscsabai Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola intézményi stratégiája az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Halász Zsanett and Szabó Éva (2015) Portfólió - A békéscsabai Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola intézményi stratégiája az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hamar Mária (2015) Stresszoldás a rekreáció során - Relaxációs technikák a rekreációban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hammer Zoltán (2015) Nagybánhegyes település szociálpolitikai bemutatása, szociális alapszolgáltatásai és jövőbeli kilátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hamvai Csaba (2015) Pénzügyi műveltség a diákhitel igénylés kontextusában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hanga Máté (2015) Magyar hadjáratok 836/838-907 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hangodi Anett (2015) Serdülők egészségmagatartása a rekreációs szokásaiknak tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Harmath Zoltán (2015) A monetáris politika : a magyar és a lengyel jegybank inflációs célkövetésének összehasonlítása 2006-2014. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hazizaj Kesiana (2015) Comparison of the communist system and change of the regime in Albania and Hungary. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedüs Tamás (2015) Komplex tájrehabilitációt igénylő területek környezeti kockázatának elemzése geoinformatikai módszerekkel Fejér megye területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Anikó (2015) Értelmileg sérült gyermek a szülők és a család életében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herkó Ákos (2015) A magyar dezinflációs politika elemzése a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Herpai Vivien (2015) English loanwords in Hungarian articles and blog entries: Teachers’ and university students’ perspectives. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herédi Angéla Ágnes (2015) Ápolók tudásszintjének felmérése intézeten belüli újraélesztés kapcsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi Jarmila Bernadett (2015) A gyermekbántalmazás történetisége, és megnyilvánulási formái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hirsch Nóra (2015) Időzített bomba? A magyar egészségügy humánerőforrás problémái, kihívásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hirz Eleonóra Margit (2015) Das Sterbebett als normative Schwelle (Német-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Holczer Adrienn (2015) A kiégés érzelmi vonatkozásának vizsgálata egészségügyi dolgozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Homolya Viktor (2015) Szerző nemének és korának gépi tanulása szöveges tartalom alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hompoth Emőke Adrienn (2015) Hogyan hat a gyász a végrehajtó funkciókra? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Honti Tamás (2015) Márkaközösségek a politika piacán : a fiatal választók politikai pártok iránti lojalitásának vizsgálata a fogyasztói magatartás fogalmi rendszeréve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák Levente (2015) Information on Premarital Agreement (Angol-magyar fordítás). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horti Júlia (2015) Gyász során tapasztalt tünetek észlelése és egy gyászfeldolgozó módszer hatékonyságának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth András Csaba (2015) A digitális játékok felhasználási lehetőségei az oktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Anikó (2015) Die Mittel der Geschichtsdarstellung in dem Roman Ein weites Feld von Günter Grass. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Dorina (2015) Feminist ideas and the Impact of Improper Education on Female Personalities in Jane Austen's Pride and Prejudice. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Dóra (2015) Az óvodások és a mese - a cselekmény, a mesefigurák és az érzelmek megjelenése a rajzokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Kinga (2015) Televíziós reklámok gyermekek emlékezetére gyakorolt hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Máté Dániel (2015) A nyugat-balkáni országok az Európai uniós integráció útján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Petra (2015) A Facebook jelentősége a vállalati életben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Renáta (2015) The Role of Hungarian Folk Music and Dance in Preserving Hungarian Culture in Hungarian Communities abroad. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Szilvia (2015) Perifériás tünetekkel társuló komplikációs discus hernia műtéten átesett beteg késő postoperativ terápiája : esettanulmány. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth S. András (2015) Coming out: Az őskortól, napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szabó Tímea (2015) Depresszió és droghasználat a lakásotthonban nevelkedő serdülőknél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hricsovinyi Dávid (2015) Az OTP CSR tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hubai Éva Gabriella (2015) A serdülőkori dohányzás visszaszorítása a tüdődaganatok megelőzésének tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hucskó Erzsébet (2015) Könyvtárpedagógia-tanár szakos portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hudákné Dinya Edit (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hudákné Dinya Edit (2015) Tanulók táplálkozási szokásainak elemzése egészségfejlesztés tanár szemmel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Huli Emese (2015) Az elején nagyon nehéz volt erről beszélni, szégyelltem : a meddőség és annak hatása az egyénre és a párkapcsolatokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár Attila (2015) Hallgatói mobilitás és a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán tanuló külföldi hallgatók elégedettségének vizsgálata SERVQUAL modellell. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hévizi Mariann (2015) Developing language skills in Hungarian as a foreign language at a beginner level. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi Eszter Kata (2015) A szociális és érzelmi kompetencia alakulása óvodás korban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi Mercédesz (2015) Munkavállalók motivációjának és elégedettségének vizsgálata az önmeghatározás elmélet vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hómann Márta (2015) 53. Európa Rally Kiskunmajsán - Tolmácsolási esemény elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ifkovics Marica (2015) Brazília, mint fejlődő donor ország szerepe a nemzetközi fejlesztési segélyezésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Illés Szandra Gyöngyi (2015) Időskori érték-narratívák. Időskorúak élettörténetének generativitásbeli jellegzetességei az önbecsülés, az életcélok, a szorongás és az életelégedettség személyiségtényezőinek kiegészítő vizsgálatával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Imrovicz Zoltán (2015) Építőmérnöki innovációk kapcsolódó marketing tevékenységeinek elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakabos Boglárka Csilla (2015) A személyiségjellemzők és egyes külső körülmények hatása a tanári felelősségérzet alakulására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jana Emese Andrea (2015) Haemodializált betegek ismeretei a diétával kapcsolatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jani Zoltán (2015) Magyar online játékosok demográfiai vizsgálata a JátékosLét kutatás alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Janka Zsuzsanna (2015) Egyetemi fenntarthatóság - A Szegedi Tudományegyetem vizsgálata a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jankovszki Anna (2015) Tanulásban akadályozott tanulók kreatív képességeinek fejlesztése tanórai keretek között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Janzen László (2015) Zum Tode verurteilt, mit dem Leben bestraft. Interpretation von Franz Kafkas Erzählungen "Ein Landarzt" und "Das Urteil". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jenet Orsolya (2015) Tanulószervezetként működő iskolák vezetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jerzsabekné Dévényi Erika (2015) Erdők ökoszisztéma szolgáltatásai, levegő minőségre gyakorolt hatása a Naszály hegy példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jeszenszky-Paulovics László Róbert (2015) A motoros képességek jelentősége és fejleszthetősége a birkózásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jokán Andrea (2015) A kapunyitási pánik és vonás szorongás kapcsolata a pszichológiai jóllét, koherencia-érzés és tudatos jelenlét tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhas Andrea (2015) Serdülők alkoholfogyasztása és megküzdési stílusa a neveltetési élmények tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Anita (2015) A férfiak és nők információfeldolgozási sajátosságai a Samsung Smart TV vásárlása során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Anna (2015) Pénzügyi tervezési anomáliák a Marzek Kner Packaging Kft.- nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Judit (2015) Szegénységkezelési szempontok helyi érvényesülése a képességszemlélet tükrében : a hátrányos helyzetűek részére tervezett szegedi lakópark esete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász János (2015) New Buda: The failure of the first Hungarian settlement in the United States. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Karolina (2015) A kooperatív módszer bemutatása és a szociális kompetencia fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Katalin (2015) Intravénás perifériás kanülök és húgyúti katéterek által okozott nosocomiális fertőzések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Nikolett (2015) Gamifikáció a településmarketingben- egy játékos applikáció koncepciója. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Nóra (2015) Az ifjusági munkaerőpiac és a munkaerő vándorlás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Nóra (2015) Tanulási zavarral küzdő alsós tanulók és többségi társaik mozgásfejlődésének és koordinációs képességeinek összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Viktória (2015) Per os antikoaguláns terápia ápolási vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Viktória Veronika (2015) Per os antikoaguláns terápia ápolási vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jung Diána (2015) A pályaválasztás előtt álló tanulók önszabályozásának, önértékelésének, énképének kapcsolata a tanulási motivációval. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jusztin Lilla (2015) A tánc kommunikációs értéke a reklámokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jávor Tamás (2015) Differenciálegyenletekkel leírható jelenségek szemléltetése a fizika és a társtudományok középiskolai oktatásában Oktatási segédlet. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jéga Szabó Judit (2015) Female Agency As It Is Represented Through Aredhel And Lúthien In J.R.R. Tolkien's The Silmarillion. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jónis György (2015) A multimédia lehetőségei a történelemtanításban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jónás Beáta (2015) Az interferon kezelés oktatása melanoma malignumban szenvedő betegeknél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jónás Sándorné (2015) Mentorság? Bátorság! A pedagógusok attitűdje egy feltételezett mentorált szerepben - esettanulmány egy miskolci általános iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaczur Ibolya (2015) Az egészséget befolyásoló tényezők a XXI. században. Miért fontos az egészségmegőrzésben a megelőzés? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaiser Andrea (2015) A tanyai életforma örökölt és új típusú hátrányai : problémák és megoldási lehetőségek Szentesen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kajzinger Róbert (2015) Mozgásterápia hatása a kognitív funkciókra 6-9 éves gyermekeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár Andrea (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár Izabella (2015) Szerbia útja az Európai integráció felé, és annak hatása a mezőgazdaságra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kalmár Tünde (2015) Középiskolások táplálkozási szokásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanalas Lili (2015) Oktatásmarketing egy integrált egyetemen: Egy szervezet különböző szintjeihez tartozó marketingfolyamatok kapcsolódási pontjainak bemutatása az SZTE JGYPK Stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szak példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapitány Renáta (2015) Komló-Éragny testvérvárosi találkozó (Tolmácsolási esemény elemzése). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kaposvári Anita (2015) Oldalsó és hátsó feltárásból végzett csípőprotézis beültetés összehasonlítása a korai posztoperatív időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás Ildikó Dóra (2015) American English vocabulary in bilingual language mixing: A study of code-switching in English-Hungarian bilingual language mode. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karadag Diána Leila (2015) A korai iskolaelhagyásról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Karadag Emin Han (2015) Gyermekszegénység városban és falun. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karaszi Csaba (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos Ádám (2015) A fogyasztói elégedettség és a lojalitás vizsgálata a Balástyai Pékségnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karácsonyi Anikó (2015) Munkahelyi flow a coping mechanizmusok és a személyiségvonások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszt János (2015) Multimédia állományok rendszerezését és összehasonlítását támogató program fejlesztése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kauthné Szabó Ágnes Zita (2015) Útra kelni... Krízisek a fiatal felnőttkor kezdetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kazinczi Lilla (2015) A fejlődés útján : a Magyar Köztársasági Ifjúsági Szervezeteinek összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskemeti-Szabó László (2015) Günter Grass - Die Blechtrommel. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti Árpád (2015) Egyenletek megoldása a matematikai analízis módszereinek felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskés András (2015) Demens populáció vizsgálata a fizikai aktivitás és a depresszió vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kele Tímea (2015) Megküzdés és én-hatékonyság az alternatív, egyházi és önkormányzati iskolákban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen Dóra (2015) "Néhány deszka és pár szög..." avagy a Golden Pallet Kft. sikertörténete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen Kata (2015) Kugelberg-Welander-tipusú spinális izomatrophia fizioterápiás kezelése-Esetbemutatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen-Kómár Fanni (2015) Szabályalapú költségvetési politika fejlődése Magyarországon és Szlovákiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller Beáta (2015) Alapvető pénzügyi ismeretek szükségessége és oktatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller Tamás (2015) Kávézási élmény a Cafe Frei-ben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes Gréta (2015) Ismert magyar politikusok imázsának elemzése és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekesné Pálmai Ágota (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztesi Gréta (2015) Középiskolás diákok iskolakerülésének vizsgálata a felelősség, a halogatás és az iskolai kötődés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztesné Molnár Mónika (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész Rita (2015) A települési önkormányzatok finanszírozási reformja és hatása a 2011-2014-es időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész Zoltánné (2015) Szemléletváltás, eredményesség a vezetői kompetenciák tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kilencz Tünde (2015) Az egészségkompetencia vizsgálata demográfiai változók, egészségi állapot, illetve az énhatékonyság függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses Róbert (2015) Nonprofit szervezetek közösségfejlesztő tevékenysége Okányban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kirsching Balázs (2015) A modell - és a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmények bemutatása, alkalmazása a magánszemélyek jövedelmeinek vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Dávid Attila (2015) A monetáris politika válasza a vállalati hitelezés visszaesésére : a növekedési hitelprogram kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Bence Gábor (2015) Az elégedettség és a lojalitás kapcsolata az Adidas sportruházati terméket használók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Gyöngyi (2015) Az iskoláskorúak szabadidő tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Katalin (2015) Az afrikai regionális integrációk - EAC, SACU - intra-regionális kereskedelme. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Olívia (2015) A védőnők lehetőségei a méhnyakrák megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Tamás (2015) Serdülők családképe és az önértékelés közötti összefüggés vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Csontos Anita (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Csontos Anita (2015) A szociális képességek és készségek tantárgyba ágyazott fejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-György Orsolya (2015) Poszttraumás stressz és annak hatásai az országos mentőszolgálatnál dolgozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Molnár Andrea (2015) Várandósság alatti táplálkozási és várandós vitaminszedési szokások vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál Brigitta Ildikó (2015) Hajléktalanok az egészségügyben az ápoló szemével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kispéter Andrea (2015) Öngondoskodás a nyugdíjas évekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Andrea (2015) Intézményi stratégia, az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Attiláné (2015) Portfolió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Bence (2015) Csapadék idősor létrehozása és elemzése MSG és GPM műhold adatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Endréné (2015) Múzeumpedagógiai innováció a besenyszögi iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Evelin (2015) Érzelmi veszteségek a szakítások függvényében. Hogyan gazdagíthatja életünket a veszteség? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Gabriella (2015) Árstratégia a Contitech hűtő és fűtő szegmensében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Ildikó (2015) Az e- útdíj magyarországi bevezetése: körülményei, rövid távú hatásai és tanulságai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Klára (2015) Védőnő szerepe és feladata a gyermekbalesetek megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Nikolett (2015) Az Univer Product Zrt szállítmányozási és fuvarozási tevékenysége. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Viktória (2015) Kirúzsozott reklám - A média hatása a nők önképére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kisznyér Péter István (2015) Törzsvásárlói kártya bevezetésének hatása a kiskereskedelmi lojalitásra - egy szegedi KKV hipermarketekkel szembeni marketing programjának elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Klapcsik Péter (2015) Google - az ötlettől a digitális forradalomig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klimaj Bettina (2015) Minden ügyfél megtalálja a maga ügyintézőjét? Eltérő személyiségtípusok ügyfél-kommunikációja a banki szférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klinovszky Andrea (2015) Pedagógus kiégés kapcsolata a tanári énhatékonysággal és érzelmi kreativitással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klucsai Barna (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kmetovits András Tamás (2015) A jogi osztály statisztikai terheltsége, az időbeliség alakulása a szerződéskötések kapcsán Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Knyur Dóra (2015) Kalocsa népművészete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsi Adrienn (2015) Otthonápolás magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis Ádám (2015) Politikai marketing a 2014-es szegedi polgármester-választás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koczkás Ágnes (2015) A Szegedi Jerney János Általános Iskola intézményi stratégiája az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kollárné Rudolf Eszter (2015) Az értelmi fogyatékos személyek körében az epilepszia előfordulása, kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolláth Enikő (2015) A Z generáció az internet világában, digitális nemzedék. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozs Anna (2015) Gyerekek a webkorszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjáti Natália (2015) Ismerős vagy ismeretlen vizsgálatvezető hatása az emlékezeti rendszerek működésére iskoláskorú autista fiúgyermekek esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komlósi Hella (2015) A fiatal fogyasztók egészségtudatosságának attitűdvizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Komoróczki Adél Anna (2015) A szociális foglalkoztatás megvalósulása Békés városában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz Ramóna (2015) The Representation of Criminality in the New York Times between 1904 and 1980. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondász Eszter (2015) La guerra civil espanola: entre fantasmas, faunos y hadas (Spanyol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Konyecsik Kinga Enikő (2015) Az állampolgári kompetencia. Fogalma, háttere, vizsgálata és fejlesztési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koppány Ottó (2015) Lehetséges Triple Helix kapcsolatok a határon átnyúló együttműködésekben Magyarországon: Győr lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos Klaudia (2015) Kell-e paradigmaváltás a szociálpolitikában, avagy a feltétel nélküli alapjövedelem gondolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos Márk (2015) A Jubileum- és Fáklya hadműveletek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos Ákos (2015) MMORPG játékosok flow élmény, narratív bevonódás és aspirációs index vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korom Márta (2015) Investigating the long-term effects of combat-related traumas among veterans of the ethnic Hungarian community of Vojvodina: a Rorschach-study. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotroczó Dóra (2015) A gyermekkori szexuális bántalmazás hatásai a későbbi életszakaszokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotroczóné Mátó Éva (2015) A folyamatos változások hatékony kezelése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kottes Anikó (2015) A szociális képességek és készségek fejlesztési lehetőségei a tanítási-tanulási folyamatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kottner Viktória (2015) A tudás érték - a társas pozíció és a tanulmányi teljesítmény kapcsolata egy középiskolai osztályban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Anikó (2015) Representation and Demonstration of the Different Approaches of two of George Orwell’s Animal Farm. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Annamária (2015) A sportolás hatása az énhatékonyságra, önértékelésre, énképre és élettel való elégedettségre serdülőknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Bianka Melinda (2015) Helyi vállalkozók telephely választási döntéseinek vizsgálata, különösen a jánoshalmi ipari parkkal kapcsolatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Brigitta (2015) Fogunk-e eurót használni 2020-ban? Magyarország helyzete nemzetközi összehasonlításban a nominális és reálkonvergencia kritériumok tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Dóra (2015) Az észlelt stressz és az internethasználat összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Edit Alexandra (2015) 12 Years a Slave as a neo-slave narrative. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gergő (2015) Formale und sprachliche Konstruktionsverfahren und deren Wirkungen im Ernst Jandls Gedichtsband Laut und Luise. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gitta (2015) Kötődés és kötődési zavarok gyermekkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gyula András (2015) Alkoholbetegségben szenvedők gyógyulásáról szóló elbeszélések vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Hanga (2015) Language and communicative skills in Hungarian autistic children. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Jozefina (2015) A lovarda, mint az egészségfejlesztés színtere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Melinda (2015) Art in State Buildings Agreement (angol-magyar fordítás) - A menekültügy kezelése az Európai Unióban (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Miklós Ferenc (2015) Az 1873-as válság Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Máté (2015) Mikrohullámú előkezelés hatása a hulladékhasznosításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Orsolya (2015) Az offshore jelenség káros gazdasági hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Péter (2015) Az összeesküvés-elméletekhez való viszony és gondolkodási stílus kapcsolatának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tamás (2015) A magyar klaszterpolitika jellemzői és értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tamás József (2015) The EU's Legal Framework on Asylum and Irregular Immigration (angol-magyar fordítás) - A menekültügy kezelése az Európai Unióban (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Éva Dóra (2015) Gyógyszer-nagykereskedők logisztikai feladatai - a komissiózás vizsgálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács-Bánhalmi Andrea Edit (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Kovács Klára (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma Dorottya (2015) Tájékoztató a házassági vagyonjogi szerződésekről (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák Csaba (2015) A gyógyszertári marketing lehetőségei a gyógyszerész szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozák György (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Koós Brigitta (2015) A Baki-Trans Kft. új telephelyének megvalósításához felhasznált Európai Unió által elnyert pályázat sajátosságai és bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajcsovics Zoltán (2015) A lezárás iránti igény kapcsolatai a munkahelyi leterheltséggel, a szorongással és a lelkiismeretességgel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajnyák Cintia (2015) Az alternatív energia felhasználására való berendezkedés és annak támogatásának megítélése az egyetemi hallgatók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kreidl Márta (2015) Személyiségvonások és szenzoros élménykeresés aktív, illetve már nem játszó szerencsejátékos mintán vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kremser Nikolett (2015) Az egyensúly fejlesztésének hatása a hétköznapi tevékenységek elvégzésére Bechterew-kórban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kremser Nikolett (2015) Seronegativ spondylarthropathiák (SNSA) klinikai és fizioterápiás vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kristó Zsuzsanna (2015) A testi tudatosság, a tudatos jelenlét, az önegyüttérzés és a koherenciaérzék összefüggései jógázók és autogén tréninget végzők körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf Gábor (2015) Bankrendszer kontra tőkepiac: visegrádi négyek pénzügyi közvetítő rendszerének elemzése a globális pénzügyi válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kukla Margit (2015) A csoportmunkához kapcsolódó oktatási módszerek és stratégiák szakirodalmi áttekintése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kukli Csaba (2015) The Great Gatsby on film: A comparison of F.Scott Fitzgerald’s novel “The Great Gatsby” and the 1974 and 2013 film adaptations. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsár Erika (2015) Szervezetfejlesztés a Kertvárosi Általános Iskolában 2008-2014 között. Avagy hogyan válhat sikeressé egy népszerűtlen iskola? Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kun Enikő Eszter (2015) Le spectacle en proces. Réflexions sur le sens des réquisitoires chez les théoriciens du théâtre á l’âge classique (Francia–magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos Bálint (2015) HR kontrolling a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz Máté (2015) Divat követése és márkaimázs megjelenése a telefonok világában a fiatalok körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kusztosné Sződi Ágnes (2015) A magyarországi bölcsődék történeti bemutatása, a XIX. századtól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kutas Tamara Kitti (2015) Az egyensúly változása a hátfájdalom függvényében a szülést követő első évben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kádárné Kovács Edit (2015) A hatékony vezetői kommunikáció. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán Zita (2015) A Szegedi Nemzeti Gitárfesztivál szervezési folyamatának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Károly Kitti (2015) Stroke-on átesett betegek komplex fizioterápiás kezelése. Funkcionális fejlődés a korai rehabilitáció során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárpáti Krisztián (2015) Az EU Emisszió- kereskedelmi rendszere: A zöld és ipari szervezetek kritikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárász Anna (2015) Karrierfejlesztés az élsportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kátai Klára (2015) A homoszexualitás felvállalása munkahelyi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kátai-Urbán Ádám (2015) A controlling rendszer hatékonyságának vizsgálata két szervezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kéri Anita (2015) A magyar felsőoktatásban tanuló külföldi hallgatók motivációjának vizsgálata a Szegedi Tudományegyetemen. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár Mária Magdolna (2015) Az empatikus gyógyszerész bizalomépítési és konfliktuskezelési módszerei : együttműködő kommunikáció a gyógyszertárban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár Réka (2015) Engedd el: a tudatos jelenlét ereje a konfliktuskezelésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya Adrienn Noémi (2015) A hospitalizációt igénylő - és a járóbeteg várandós nők pszichés állapotának összehasonlító vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya Krisztina (2015) Márkaépítés az FMCG szektorban : az Erős Pista márkaépítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya Ádám (2015) The Language Learning Strategy Use of Hungarian ESL Students: The Role of Gender, Proficiency, and Motivation. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóra Dániel (2015) A Contitech Rubber Industrial Kft-nél értékesített magas nyomású tömlők nettó árbevétele és a nyersolaj világpiaci ára közötti összefüggés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi Kitti (2015) A célorientáció, az iskolai kötődés és a tanulói stressz vizsgálata állami és Waldorf-iskolában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kórógyi Anita (2015) Marketing stratégia alkotás és megvalósítás egy gyakorlati példán keresztül. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa Anna (2015) Az egészségfejlesztő lehetőségei a Magyar Honvédségnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa Krisztina (2015) Az EU által nyjtott támogatások hatása és szerepe az agrárszektroban tevékenykedő Pankota-Flex Kft. gazdálkodásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó Tímea Edina (2015) Stratégiaalkotás és változásmenedzsment klaszteresedett kisvállalatoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Körtvélyesiné Rácz Anita (2015) Hogyan működik az USA-ból a magyar szoftveriparba áramló működőtőke? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körtvélyessnyé Rácz-Balog Renáta (2015) Az eredményesség javításának lehetőségei a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Küzmös Mária (2015) Tud-e a nő szülni? Avagy a szülés megélésének vizsgálata az alternatív szülési módszerek tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőmüves Zsuzsanna (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

L. Nagy Edina (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Labancz Angéla (2015) Óvodapedagógusok attitűdje a fogyatékkal élő gyermekek és az integráció iránt. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Labancz Ágnes (2015) Stressz és megküzdés szakközépiskolás és gimnazista serdülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ladányi Aranka (2015) Kezdők és haladók - Vezetői stílusok, attitűdök, konfliktuskezelési stratégiák felmérése a Jász-Nagykun-Szolnok megyei óvodavezetők körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lagdán Lívia (2015) A készletgazdálkodás és kereskedelmi áruforgalom bemutatása egy integrált vállalatirányítási rendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajkó Máté (2015) A görög válságról (magyar-angol fordítás) - Art In State Buildings Agreement (angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lajos Péter (2015) Márkaközösségek a social médiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajtaváriné Gyulai Tünde (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatos Krisztián (2015) Villamosenergia fogyasztók csoportosítása és összehasonlítása klaszterelemzéssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatosné Tatai Eszter (2015) Az iskolaigazgató vezetői befolyásának (hatalmának) forrásai, tevékenysége sikerességének feltételei. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lavaj Andrea Éva (2015) A vezetői szerep változása egy kisváros igazgatóinak szemszögéből. Áttérés közoktatásból köznevelésbe. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Leist Balogh Brigitta (2015) A kapunyitási pánik vizsgálata a megküzdési módok és a szorongás függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lendvai Márk (2015) Homoszexualitás és a katolikus vallás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Andrea (2015) A közösségi finanszírozás és a hozzá vezető út a Pikkpack shoes esettanulmány alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Fanni (2015) A hallássérüléssel való együttélés lélektani aspektusai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel Nóra (2015) A Szegedi Csillagvizsgálóban elhangzott két csillagászati előadás tolmácsolása - Tolmácsolási esemény elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyelné Katona Timea (2015) Belföldi fordított adózás az általános forgalmi adó rendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Letek László (2015) Mentortanárok feladatainak változása, különös tekintettel a vizsgatanításra és a minősítő vizsgára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Liebl Viktória (2015) A pszichológiai sérülékenység összefüggései a megküzdéssel és a társas támogatással középkorúaknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipcsei Bettina (2015) Learning several foreign languages simultaneously: The presence of different foreign languages in the mind and how they affect each other. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai Lilla Amarilla (2015) Gyakorlat a magyarországi Mexikói Nagykövetségen. Tolmácsolási esemény elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lippainé Oskolás Piroska (2015) Innovációs folyamatok a tehetséggondozás területén. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Liptai Orsolya (2015) A speciális fáslizás kéz szorítóerőre gyakorolt hatása rheumatoid arthritisben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták András (2015) A diagramok szerepe a történelemtanításban. Tankönyvelemzések. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták Lilla (2015) A vegán életmódot választók motivációinak és fogyasztói magatartásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták-Pikó Judit (2015) A 2012. évi Armel Operaverseny és Fesztivál győztes darabjának bemutatója az Opéra-Théâtre d’Avignonban (Tolmácsolási esemény elemzése). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Litauszki Beáta (2015) A serdülők szexuális magatartását befolyásoló intrapszichés tényezők : az önértékelés szerepe a szexualitás alakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Locskai Ildikó Andrea (2015) Gerincferdüléses gyermekek terápiája a Schroth módszer világában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Losonc Csaba (2015) Földművesek rekreációs szokásainak és életmódjának vizsgálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Losonczi Nikolett (2015) A lakástakarékpénztárak szerepe a magyar lakásviszonyok alakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász Gergely György (2015) Online pizzarendelő applikáció megvalósítása Android fejlesztő környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi Renáta (2015) Az OTP Bank működése és hitel- termékkínálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács Gábor (2015) The Political Aspects of British Euroscepticism: The Case of the UKIP. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács Zsófia (2015) A migráció hatása az Európai Unióra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár Katalin (2015) Az alvásminőség, a hangulat, a szorongás és a stressz összefüggése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár Szabina (2015) Illegális migráció a Csongrád megyei határvidék mentén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár Zsófia (2015) Die Übersetzung von Phraseologismen am Beispiel von Thomas Manns "Mario und der Zauberer" und seiner Übersetzung. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Léder Gábor (2015) Párkapcsolati problémák az online tanácsadásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Légrádi Csilla Enikő (2015) Öngyilkosság és depresszió: az ápolók szerepe a felismerésben és megelőzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt Petra (2015) Ultrahangos-erőtérben végrehajtott membrános enzimvisszanyerés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai János József (2015) Ellenőrzés, értékelés, vizsgáztatás a felnőttoktatásban és -képzésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai János József (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lóczi Eszter (2015) Az adócsalás okainak alternatív megközelítései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lődi Ferenc (2015) A napóleoni háborúk tüzérsége. Hadszervezet, létszámviszonyok és harcászati alkalmazás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz-Schindler Zsófia (2015) A poszttraumás növekedés és a felelősség kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczák Emike (2015) Dyslexia and foreign language learning: Two case studies. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Madarász Lídia (2015) Üzleti bankok márkaépítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyarné Merkl Nóra (2015) Az empátia, a kiégés és a megküzdési módok vizsgálata női pedagógusok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Majdán Alexandra (2015) A klímaváltozás közgazdasági hatásai az Európai Unió gazdaságára a mezőgazdaság és turizmus aspektusában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Majzik Melinda (2015) Az implicit elméletek kérdőív magyar nyelvű adaptációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maka Eszter (2015) Egyensúly változás terhesség során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makai Máté (2015) Dinamikus kapcsolati képességek a stratégiai menedzsment nézőpontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makay Anikó (2015) A Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó központ Hódmezővásárhely- Makó intézmény egészségtervének előkészítése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Makhult Zoltán (2015) A Dél-alföldi Régióban található megyei jogú városok szociális szolgáltatástervezési koncepcióinak összehasonlító értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Rebeka (2015) A prioprioceptív tréning hatása achilles-ín sérülés után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makány Anita (2015) Silence as the source of feminine power in Jane Austen’s Sense and Sensibility, Mansfield Park and Persuasion. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Malatyinszki Anita (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mandák Attila Dávid (2015) A vezető szerepe a vállalati innovativitásban a szakirodalom tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Manga Annamária Eszter (2015) Emberi hazugságvizsgálók? A hazugság detektálásának képessége a személyiség és kogníció tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marik Tamás (2015) Az iskolai innováció - avagy az intézményvezető intézkedése, amely lehetőséget ad a lemorzsolódás csökkentésére a "Felkészülés a családi életre" tantárgy témáján keresztül a tanulásmódszertan órák keretében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Markó Gábor (2015) Az orvos-beteg kommunikáció gazdasági vonatkozásai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Marsal Tamás (2015) A munkavégzés során ülve töltött idő és hatásai - Felmérés a Szegedi Tudományegyetem oktatóinak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Martina Gabriella (2015) Portfólió „Tanuljunk egymástól, hogy minél jobban taníthassunk” (Eötvös Loránd). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Martinusz Réka Nikoletta (2015) A cseppfolyósitott földgáz szerepe és jelentősége világ- és európai viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marton Kata (2015) A Magne B6 Bacopa Memória piaci bevezetése, különös tekintettel a megfelelő célcsoport kiválasztására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Marótiné Balogh Zita (2015) Az egy- és kétpetéjű ikergyermekek elemi alapkészségeinek fejlettsége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mathias Bernadett (2015) Az OTP Bank betéti kártyái és PR tevékenysége. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Matiz Csilla (2015) A mentor helye és szerepe az óvodai nevelés folyamatában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Matuskáné Petrusán Anita (2015) A jelenlegi magyar nyugdíjrendszer kialakulása és a napjainkban elérhető államilag támogatott nyugdíjcélú megtakarítások bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maximilián-Tóth Ria (2015) Szegénység és lakhatás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayer Tamásné (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mazán Zsanett (2015) Differenciálás a pedagógiában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Medveczné Atinay Dorottya (2015) Az Ezerarcú Játék. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Meleghné Takács Ildikó (2015) A mentor szerepe a magyar köznevelésben (elméleti elemző munka). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Melisné Hrivnák Mária Andrea (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mendebaba Alexandra (2015) A vállalatok társadalmi felelősségvállalásának történeti, elméleti hátterének felfedezése és alkalmazása a gyakorlatban a L'Occitane példáján bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Merczi Katalin (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényi Petra (2015) A Volán társaságok átalakulása a Dél-Alföldön : a DAKK Zrt. új Kollektív Szerződése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezey Csaba Bence (2015) A felkelő nap a dzsungelben. Esőerdei harcok Burmában 1941-45. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihácsi Gabriella (2015) Examining the Use of Emotional Intensification in Doctor Who fan fiction. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihálffy Edit Mária (2015) Auditory Steady State Response (ASSR) tanulmányozása légvezetéses és csontvezetéses akusztikus stimulációval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikecz Zsolt (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikula Andrea (2015) Spondylitis Ankylopoeticaban szenvedő betegek járáselemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikulás Márton (2015) Video games as narrative genre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikó Mónika (2015) István Sikos und sein Stammbuch. Beiträge zur Schiller-Rezeption in Ungarn. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Minik Ilona (2015) IKT eszközök alkalmazása a projektmódszer során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Minik Ilona (2015) Portfólió a tanítási gyakorlatról. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi Andrea (2015) Fogyasztói motivációk az online és hagyományos vásárlások során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Miskolczi Ildikó (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mizsei Zsuzsanna Ilona (2015) Az üzleti angyalok befektetési döntéshozatali folyamatának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyorós Helga (2015) Gyászfeldolgozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyorós Kata (2015) A fair trade, mint a fejlődő országok gazdasági fejlesztésének eszköze? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Adrienn (2015) The effects of computer games on second language vocabulary learning. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Annamária (2015) Szervezetek fejlődése, növekedése. Jogszabályi változások miatt a vízi-közmű szektor menedzsmentjének fejlődése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Barbara (2015) N.ischiadicus érintettség kezelése discus protrusio esetén neurodinamikai technikával, slidertape-el kiegészítve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gabriella (2015) Egyetemek gazdaságfejlesztési hatásainak számszerűsítése: a harmadik misszió mérési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Katalin (2015) Emotion Regulation in Children: Towards a Resilience Framework (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Klaudia (2015) A kötődési stílusok hatása a dohányzás kialakulására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Péter (2015) Pragmatic features of Hungarian EFL university students’ request e-mails sent to their teachers. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Rebeka (2015) Komplex fizioterápiás kezelés és a betegség szubjektív megélésének kapcsolata rheumatoid arthritises betegekben, alsó végtagi érintettség esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Tamás (2015) A Givaudan Hungary Kft. raktározási és logisztikai tevékenységei. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Zsanett (2015) Coronaria bypass műtéten átesett betegek terhelhetőségének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mondovits Katalin (2015) A bankszektor forrásbevonása Magyarországon 2000 után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Motzwickler Márk Tamás (2015) Ügyfélkezelő rendszer telekommunikációs szolgáltatók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mráz Katalin (2015) Egy rövidebb figyelmi, illetve munkamemória tréning hatásának vizsgálata a kognitív funkciókra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Murcsik Flóra (2015) A fiatalok pénzügyi kultúrája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Muráti Tamás György (2015) A Magyar Honvédség költségvetése és gazdálkodásának elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Muzsik Erzsébet (2015) A Z generáció mint fogyasztó a könyvpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mályi Nikoletta (2015) Függetlenségvizsgálat a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki Róbert (2015) Korszerű fizetési eszközök Magyarországon - az elérhető társadalmi megtakarítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márta Andrásné (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Márton Ildikó (2015) A koraszülöttek ápolása és ápolásuk minőségével kapcsolatos problémák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus Ákos (2015) Tények, lehetőségek és szándékok a határon túli magyar- magyar gazdasági együttműködés terén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyás Hunor László (2015) “From Malcolm Little to El-Hajj Malik El-Shabazz”: Changes in Malcolm X’s View on White American Society. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyásné Kohut Zsanett (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté Nóra (2015) Proprioceptív tréning hatása sportolóknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mécs Edit (2015) A lumbalis porckorongsérv fizioterápiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mérő Krisztina (2015) A tudástőke megjelenítése és számvitele egy kisvállalkozásnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros András (2015) A jó, a rossz és az átlagos. Online kutatás a teljesítmény alapú csoportok kollaboratív emlékezetének működési mechanizmusaira szeriális kombinációs eljárásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Boglárka Eszter (2015) A stretching preventív hatásainak a vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Dávid Sándor (2015) A modern műelemző iskolák helye a középiskolai tanításban. Irodalomtanítás a 21. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Lili (2015) Coming out Krisen- und Bekenntnishaftigkeit in filmischen Darstellungen von Homosexualität. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Ágota (2015) A telekommunikációs üzleti környezet változásának nehézségei és hatása a magyarországi telekommunikációs szokásokra, a XXI. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Mészárosné Fekete-Szabó Andrea (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mózes Ildikó (2015) A kajakosok és a súlyemelők gerincének összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nadobán Zsuzsanna (2015) Intézményvezetői változások hatása a tantestület működésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Adrienn (2015) Lovastúra szervezés. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy András (2015) Egészség-gazdaságtani elemzések és nehézségeik. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Anett (2015) Emotion Regulation in Children: Towards a Resilience Framework (Angol–magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Anita (2015) A táplálkozás és az életmód szerepe az osteoporosis kialakulásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Antal Dániel (2015) A magyar bankrendszer kérdőjelei: a hosszú távú forrásbevonási képesség és a likviditási kockázatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Arnold (2015) A két világháború közötti magyar társadalomtörténet forrásközpontú feldolgozása a történelemórán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Balázs László (2015) Klorit-ion eltávolítása ioncserével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Daniella (2015) A tudásmenedzsment és az e-learning alkalmazása egy magyarországi bankban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Dávid (2015) A flexicurity koncepciójának bemutatása Dánia példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Dóra (2015) Stratégiai tervezés a mindennapokban - A vezetői pályázat mint stratégiai terv. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Emese (2015) Kooperatív technikák és alkalmazási lehetőségeik a német nyelv oktatása során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Erzsébet (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Gergő (2015) A szövetkezeti hitelintézeti szektor átalakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Gyöngyi (2015) Társadalmi struktúra és mindennapi élet az egyiptomi Újbirodalom korában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ildikó (2015) Apple piaci értéke és pozíciója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Judit (2015) Scheuermann-kór és hanyag tartás kezelése a háromdinemziós scoliosis terápiával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Katalin (2015) Lakás- takarékpénztárak Magyarországon. A lakásszámla sikerességének tényezői a Fundamenta Lakáskassza Zrt. működésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Krisztina (2015) Az AEO-tanúsítvány bemutatása a Contitech Rubber Industial Kft. gyakorlati példájával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Levente (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Léna (2015) A hallgatói kiégés és tanulmányokban való elmélyülés a segítői pályaválasztás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Marianna (2015) A poszttraumás növekedés vizsgálata autizmus spektrumzavarral diagnosztizált gyermekek szüleinél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Mária (2015) Tanulási stílusok, stratégiák és szokások vizsgálata 7. évfolyamos tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Máté (2015) Ryanair-Risks Related to the Company (angol-magyar fordítás) - A menekültügy kezelése az Európai Unióban (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Tünde (2015) Tanulási motiváció a történelemoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Viktor Csaba (2015) A földmérő vállalkozások helyzete Magyarországon. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Viktória (2015) Gyógynövény-terápia népszerűségének vizsgálata a várandósok és a 0-3 éves korú kisgyermeket nevelő édesanyák körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Zoltán Gergely (2015) Marketingkutatás a Samsung Smart televíziók termék- és szolgáltatásfejlesztésnek lehetőségeiről. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ágnes (2015) A stroke-os beteg mirror-box-szal történő kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Éva (2015) A felnőttoktatás korszerű módszerei és munkaformái. Módszertani segédlet a felnőttek nyelvtanításához. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Éva (2015) A hipertónia betegség és táplálkozási szokások, valamint a nem gyógyszeres kezelési módok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Abonyi Viktor (2015) A 21. századi urbanizációs kihívások a fejlődő országokban és Fekete-Afrikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagybányai-Kiss Ágnes (2015) A mentorpedagógus szerepe a motivációban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nagymihály Nóra (2015) Az ADHD-s gyerekek a tudomány és a közvélemény oldaláról megközelítve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Fejér Emese (2015) A Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozási- és üzletfejlesztési tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes Ágnes (2015) A PEP-maszk alkalamazása a COPD-s betegek rehabilitációjában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Novák Kitti Katalin (2015) A Nemzeti Növekedési Hitelprogram igénybevétele a vállalkozói szegmensben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Novák Krisztina (2015) A magyarországi és a vajdasági magyar édesanyák csecsemőtáplálási ismereteinek összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Novák Péter (2015) A szélenergia hasznosítása a XXI. században. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nyitrai Orsolya (2015) A sclerosis multiplexben szenvedők életének változásai az alkalmazott terápia függvényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári Erzsébet Ida (2015) La pequena y mediana empresa en la edad de oro de la economía espanola (Spanyol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Náday Ádám Attila (2015) A magyarországi történelemtankönyvek ókori Rómáról szóló fejezeteinek elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nánai Mária and Tóth-Kocsis Csilla (2015) Intézményi stratégia az agresszió kezelésére, megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási Adrienn (2015) A megváltozott munkaszemlélet és a feltétel nélküli alapjövedelem. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nánási Zsolt (2015) A Szegeden létesítendő biomassza erőmű környezetértékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Négyesi Rita (2015) Családtervezési szokások vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Anna Zsuzsanna (2015) Táplálkozási szokások vizsgálata a 17-18 éves korosztály körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Balázs (2015) A fiatalok (18- 30 év közöttiek) bankválasztási szokásainak elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Csilla (2015) Matematikai hatások a XX. század magyar irodalmában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Gabriella (2015) A magyarországi háztartások megtakarításainak összehasonlítása a 2000-2007-es és 2008-2014-es időszakok között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Noémi (2015) Subjunctive - Similarities and differences in the use of the subjunctive mood in English and Spanish subordinate clauses. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Zsanett (2015) A dobó mozdulatot végző sportolók vállízületének összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nógrádi Eszter (2015) A luxusipar divatmarketingje és a luxusdivat effektív marketingkommunikációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nógrádi Petra (2015) Mozgáskorlátozott tanulók iskolai integrációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nógrádi Stella (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocskay Annamária (2015) A kartartó hatása a stroke-betegek dinamikus és statikus egyensúlyára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Olasz Csaba (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Olasz Sándor Dávid (2015) Divat, vagy hasznos kiegészítő? - A modern mobiltelefonokhoz kötődő vásárlási preferenciák feltárása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oleár Lászlóné (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh Ivett (2015) Szennyvíz, mint környezeti probléma és annak kezelése egy konkrét példán keresztül. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ondrovics Fanni (2015) Civilizációs ártalmak hatása az iskoláskorú gyermekek mozgásszervrendszerére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Enikő (2015) The EU's Legal Framework on Asylum and Irregular Immigration (angol-magyar fordítás) - Sportszerbérleti szerződés (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Helga (2015) Szülők elsősegélynyújtási ismereteinek felmérése : otthoni elsőségnyújtás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz Vivien (2015) English lexical borrowings in modern Russian: The adaptation of loanwords in the teen magazines “YES!”, “Лиза Girl”, and “Elle Girl”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroszi Anett (2015) A gyógytorna szerepe a korai fejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroszi Attila (2015) Lehetőség vagy csapdahelyzet? Magyar diákhiteles adósságpályák. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ortutay Hanna (2015) Oszteoporózisos betegek egyensúlyfejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Osztrogonác Ágnes (2015) Az énhatékonyság és az énkép hatása a serdülőkorú fiatalok iskolai teljesítményére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ottlik Gábor (2015) Hírólvasó rendszer fejlesztése Symfony keretrendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ottlik Rita (2015) A "megfoghatatlan" gazdasági esemény elemzése az adóellenőr szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pacal Csilla (2015) Erben und Vererben. Informationen und Erklärungen zum Erbrecht (Német–magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Paczolay András (2015) Automatizált klíma szabályzás növények fejlődésének optimalizálására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Palatinus Mirjam Erzsébet (2015) A serdülők alkoholfogyasztási szokásainak jellemzői a kotráskapcsolati és családi befolyásoló tényezők tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Palugyay Márta (2015) A szociálisprobléma-megoldó gondolkodás vizsgálata 4–6 éves, hátrányos és nem hátrányos helyzetű óvodások körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pamuk Dávid Ferenc (2015) A magyar klaszterpolitika fejlődése, és annak elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi Bertalan (2015) Vállalkozásokkal szembeni hazai attitűd. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi Nia (2015) Ambuláns sebészeti betegek műtéti előkészítésének ápolói vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi Vivien (2015) Alkohol-abúzus és dependencia időskorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Henriett (2015) Landscapes of American National Identity in the 19th Century. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Ildikó Mária (2015) A vezetői stílus hatása a nevelőtestület működésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Krisztián (2015) A Visegrádi négyek válságkezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Máté (2015) A humán erőforrás menedzsment trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Sára (2015) A magyar reklámozás és reklámpszichológia 1900 és 1940 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Viktor (2015) Egy Közreműködő Szervezet az átalakuló területfejlesztési intézményrendszerben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Zsaklina (2015) Közösségi innovációk : fejlesztési lehetőségek és akadályozó tényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp-Kószó Kinga (2015) Elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos fogyasztói szegmensek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papós András (2015) Változások hatása a szervezetre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Patai Zsuzsanna (2015) The analysis of speech acts in Facebook status updates. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patai Ádám (2015) Class, Gender and Religion in J. K. Rowling’s Harry Potter Series. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki Edina (2015) A magyar biztosítási piac alakulása a pénzügyi válságtól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki Tekla (2015) Egy neuropathiás beteg peroneus paresisének funkcióközpontú kezelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki Ágnes (2015) Lehetőségek és módszerek pedagógusok lelki egészségvédelmében a mentorálás során, azaz a mentor szerepe az átmeneti időszakokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi Gabriella (2015) Preventív mozgásfejlesztés óvodás korúak körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pavlovic Dániel (2015) Tanulási stílusok és stratégiák, tanulási magatartás a közgazdász hallgatók körében a Szegedi Tudományegyetemen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pavló Zita (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pelhe Szabina (2015) Kábítószer függőség ápolói szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Pelles Tamás (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Percsi Mónika (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Perlaki Petra (2015) Tanár-diák kötődés serdülőkorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pertics Piroska (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Peszeki Nikolett (2015) A lezárás iránti igény vizsgálata a rendfokozati hierarchiában dolgozó katonáknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrity Rudolf (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Petrov Péter (2015) Áfacsalás, mint napjaink megoldandó problémája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró Henrietta (2015) A kajak oktatása két különböző egyesület tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető Dalma (2015) A borválasztási szokások feltérképezése a fiatalok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető László Zsigmond (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Petőcz Gabriella (2015) A várandós nőknél alkalmazott torna hatása a testtartásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér Anita (2015) A matematika tudás alkalmazása természettudományos tárgyakban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér Bence Gábor (2015) A nemzetközi terjeszkedés korlátai: sajátosságok, csapdák, hatások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér Zsolt (2015) A Borsodi sörgyár ízesített söreinek bevezése és azok sikerei a hazai sörpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér-Harnócz Éva (2015) Az andragógia kialakulása, elvei, módszerei és szerepe a mentori tevékenységben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pintérné Gál Ibolya Lívia (2015) Mérünk vagy csak szubjektíven fájdalmat csillapítunk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pletl Gábor (2015) Valós idejű interaktív információvizualizációs megoldás iOS eszközökre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pluhár Gábor (2015) A kortárskapcsolatok szerepe a serdülők társas interakcióira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Podoski Nóra Katalin (2015) Mi segítheti a többgyermes anyát a munka-magánélet közti egyensúly megteremtésében? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polereczki Mihály István (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár Dávid (2015) A szegedi férfi kézilabda utánpótlás helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár Piroska (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Polonkai Bettina (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák Zoltánné and Kmetovics Tímea (2015) Intézményi stratégia az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pontet Julianna (2015) Mindent vagy semmit? Költségvetés- támogatás a törékeny országokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Porpáczi Júlia (2015) A reziliencia a társas megismerés és a munkamemória tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Prázsmári Mária (2015) Kísérő nélküli kiskorúak Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puhr Károlyné (2015) A szervezeti kultúra megjelenése a Hernádi Pitypang Óvoda működésében 2010-2015. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás Andrea (2015) A vezetési stílus hatása a nevelőtestület működésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztafi Gréta (2015) Csoportos döntéshozatal és hatása az egyéni teljesítményre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai Márta (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkás Krisztina (2015) A szociális készségek, a magatartási problémák és a családi háttér összefüggése 4. évfolyamos tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkás Melinda (2015) A köz- és magánszféra együttműködése és a magyar gyakorlat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pápa Hedvig (2015) E-Mail-Roman von Daniel Glattauer als neues Genre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pászti-Tóth László (2015) Start-upok és üzleti modellezés- Magyar start-up vállalkozások üzleti modellezési gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor Ákos (2015) A bázeli bankszabályozás útja, kihívások, válaszok és kudarcok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztorné Zámbori Ibolya (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Pátkai Szilvia Fruzsina (2015) Az autogén tréning hatása fejfájásra. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pávity Csilla (2015) Terminális betegek ápolása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter Rita (2015) KATA és társai, avagy hogyan adóz(z)unk a szépségiparban!? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter-Szabó Osszián (2015) A felnőttkori neurogenezis és a sport kapcsolata, valamint hatásuk a depresszió, a szorongás és az étkezési attitűdök területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péteri Judit (2015) A versbefogadás személyiségpszichológiai tényezői orvostanhallgatók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Póra Julianna (2015) Tanulásban akadályozott fiatalok munkába állásának utógondozása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pölczman Anna Ildikó (2015) A mindfulness hatásának vizsgálata figyelmi feladathelyzetben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Racs Bettina (2015) A márkahűség és a státuszfogyasztás vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rada Sándor (2015) Egy nyersanyag-exportáló és egy nyersanyag-importáló posztszocialista ország, Kazahsztán és Ukrajna gazdaságának összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rafael Brigitta (2015) A skandináv krimi műfaja. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Raffainé Balogh Emese (2015) „Egyedül te tudod megcsinálni, de egyedül nem tudod megcsinálni” : alkoholbetegek kezelési-ellátási nehézségei egy helyi kutatás tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Raffay Dóra (2015) Tömegkommunikáció hatása serdülők testképének változására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Reichardt Judit (2015) A felső végtag instabilitásos panaszainak konzervatív terápiája ökölvívóknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Reiman Orsolya (2015) Mennyivel keserűbb a generikus pirula? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Renkó Ágnes (2015) A 17-18 éves korosztály fogamzásgátlással kapcsolatos ismereteinek és szokásainak vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Retek Gábor (2015) 11-18 éves korú tanulók táplálkozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Retkes Alexandra (2015) Én mindig valakinek a szeretetéért harcoltam... Kodependencia és alkoholizmus a párkapcsolatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ritter Betty (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rozgonyi Zsolt (2015) A gazdasági válság hatása a magyar lakáspiacra, és a lakóingatlanba fektetőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsnyai Judit Éva (2015) La guerra civil espanola: entre fantasmas, faunos y hadas (Spanyol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rác Márta (2015) A nagyvállalati növekedés csoportosítása és a horizontális integráció a ContiTech Fluid Automative Kft.életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Anikó (2015) Polytraumatizált betegek komplex rehabilitációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Krisztián (2015) Törvényszéki ápolás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Patrícia (2015) Fogamzásgátlással kapcsolatos ismeretek és a párkapcsolatról alkotott vélemények felmérése, különböző iskolatípusokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz Tamás Attila (2015) A magyar tőzsde 150 éve: Nyugati hódoltság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ráczné Diószegi Mónika (2015) „A tizennégy mankó.” - Avagy a művészeti óvodai alternatív program ajánlása, útmutatása óvodavezetőknek. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rákóczi Zita (2015) Gerincvelő neurostimulátor hatékonyságát befolyásoló pszichológiai tényezők feltárása krónikus gerincfájdalommal élők esetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Régert Attila (2015) A 2014 évi államháztartási számvitel könyvvitele. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Révász Melinda Réka (2015) A Pöttyös az igazi? - A márka sikertényezőinek kutatása a fogyasztókon keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rónai Zsófia (2015) A schroth módszer eredményessége a scoliosis konzervatív terápiájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rónyai Zsuzsanna (2015) Az észlelt szülői nevelés hatása a serdülők énképére, szorongására és megküzdési stílusára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Katalin (2015) Szeged megyei jogú város adóbevételeinek alakulása és elemzése a 2008 és 2014 közötti időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rőth Patrik (2015) „Ezért nem szabad megszólni a másikat, mert ebben a világban ez benne van a pakliban” : a hajléktalanellátás fekete foltja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Saja Lőrinc István (2015) Az önkéntesség és azon túl. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Salamon Dóra (2015) A gyermeknevelés változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Salamon Enikő Gyöngyi (2015) Burnout-szindróma - a kiégés kutatás múltja, jelene, jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Samuné Lázár Éva (2015) Portfolió - Egy rendhagyó év reflexiói. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sarkadi Emese Ilona (2015) A balesetek és a balesetbiztosítás helyezete hazánkban - különös tekintettel a közlekedési-, és a gyermek- és ifjusági balesetekre és balesetbiztosításra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Savanya Brigitta (2015) Az adócsalás megítélése Szegeden lakó fiatgalok körében, más normaszegések értékelésével összehasonlítva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Savanya Ádám (2015) Kína Kereskedelmi Világszervezethez történő csatlakozásának gazdasági hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Savolt Dániel (2015) Az Aegon Magyarország Zrt. Békés megyei Igazgatóságának fejlődése statisztikai és menedzsment szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Scheffer Sándor (2015) Ultrahangos előkezelés vizsgálata az ultraszűrésekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Scheinpflugné László Márta (2015) Mentorpedagógus portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Schmíz Gábor (2015) 53. Európa Rally Kiskunmajsán - Tolmácsolási esemény elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Schnell Ildikó (2015) A pedagógus minősítési rendszer megvalósításának menedzsmentje az oktatási intézményekben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Schuck Nikolett (2015) Megváltozott ápolói feladatok a minimál invazív sebészeti beavatkozások tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Schulcz Rebeka Anna (2015) Érzelmi kreativitás, érzelmi intelligencia és affektív tünetek anorexia nervosában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén Dániel (2015) Az amerikai jegybank mennyiségi lazításának hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Beatrix (2015) Ruházati cikkek online vásárlása - és terjedésének korlátai a Z generáció körében Szegeden és vonzáskörzetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebők Ágota (2015) Nyílt forrású QGIS modul légifelvételezés tervezéséhez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seller Tibor (2015) Város-falu-tanya : az algyői tanyavilág és kapcsolata a környező településekkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Dóra Katalin (2015) A gátízomtoma hatása a női inkontinencia tüneteire és a medencefenéki izmok erejére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres Regina (2015) Valós idejű riportolási rendszer szerver oldali megvalósítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simai Dávid (2015) Az Európai Monetáris Unió mint optimális valutaövezet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Barbara (2015) A védőnő szerepe és feladata a többes terhességek gondozásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Gábor (2015) Növényvédő szer kereskedelem jelentősége, és várható változásai Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Szonja (2015) Transz személyekkel kapcsolatos ápolói attitűdök. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó Attila (2015) Gazdaságpolitikai harmonizáció az Európai Unióban, adózási anomáliák és feloldásuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipiczki Fanni (2015) A "Sipi-Ker Bt." marketingstratégiája. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Gábor (2015) Könyvtárpedagógia-tanár szakos portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Lídia (2015) „[E]gy valószínűtlenség valószínűsítése” - Groteszk-értelmezések Örkény Istvánig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Siposné Borbás Lilla Edina (2015) A formális mentori rendszer kiépítése, működtetése, pozitív hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sisák Anita (2015) Az iskolai bullying és a védőnő szerepe a prevencióba. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sivic Viktória Niké (2015) A megküzdés stratégiáinak vizsgálata mozgássérült és egészséges emberek csoportjainál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sloboda Izabela (2015) Emotion Regulation in Children: Towards a Resilience Framework (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi Ágnes Veronika (2015) A szegedi TDM: realitás vagy délibáb? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi Attila (2015) A major depresszió terápiájának két lehetséges alternatívája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi János (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyváriné Oláh Krisztina Gréta (2015) Tabuszavak hatása a lexikai döntéshozatalra introvertált és extrovertált személyek esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Györgyné Varga Erika (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Györgyné Varga Erika (2015) A könyvtárhasználati és olvasási attitűd kialakítása, formálása. Az olvasásfejlesztés során az értő olvasóvá nevelés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Spengler Kitti Noémi (2015) A családi háttér és az olvasási teljesítmény összefüggése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Spolmin Petra (2015) A gyógytorna és az elliptikus tréning hatásai sclerosis multiplexben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Steiger Andrea (2015) Kinesio Tape kezelés hatása derékfájdalom esetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Strausz László (2015) Szervezetelemzés: A mezőtúri Szent István Katolikus Általános Iskola és Óvoda. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Such Balázs Gergő (2015) Valós-idejű 2D játék implementálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sulumán Ádám Csaba (2015) Olajtartalmú modell szennyvíz ózonos előkezelésének és membránszűrésének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sulyok Edina (2015) Tanulásban akadályozott tanulók játék tevékenységének lehetőségei a habilitációs és rehabilitációs órákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Susánszki Bettina (2015) Adopción internacional (Spanyol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sutka Irén (2015) Hagyomány és haladás : Változások vezetése a 100 éves múltú szegedi Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskola negyedszázados történetében 1987-2012. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Svendner Lea (2015) Olaj és Gázkereskedelem Oroszország és az Európai Unió között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Svraka Tamásné (2015) A matematikai tudás és a szorongás kapcsolatának vizsgálata a 6. évfolyamon. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Svébisné Komjáti Rozália (2015) Területi szakmai munkaközösségek megalakulása a Dabasi Tankerületben, hatásuk a tankerületben folyó szakmai munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados Kinga Kunigunda (2015) Lumbalis rögzítő hatása az egyensúlyra stroke betegeknél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Bettina Gréta (2015) NB1/A csoportos idegenlégiósok Magyarországon a női kosárlabdázásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Dóra Ilona (2015) A leggyakoribb időskori csonttörések és az osteoporosis kapcsolatának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Emese (2015) Az élelmiszeripari hungarikumok piaci helyzete és marketing elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Eszter (2015) Klebelsberg Kuno munkássága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Georgina Irén (2015) Traumanarratívák tartalomelemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Ildikó (2015) Virágeszenciák fogyasztóinak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó István (2015) Ügyvédi Iroda általános irányítása az alapvető menedzsment funkciók alapján, különös tekintettel a humánetológiai tényezőkre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Katalin (2015) Az észlelt stresszt befolyásoló tényezők alkoholbetegek körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Kinga (2015) Callanetics és a callaneticshez kapcsolt gátizomtorna gyakorlatok hatása a medencenfenék izmaira szült nők körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Levente Gábor (2015) Francia-japán katonai kapcsolatok a Meidzsi-restaurációtól az első világháborúig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Liliána (2015) The role of prior linguistic knowledge and other factors in the comprehension of an unknown language. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó László (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó László Norbert (2015) Szimbolikus fogyasztás: A márkák imázsának szerepe a fogyasztói döntéshozatalban, a márkaszemélyiség és az énkép közötti kapcsolat, a márkák szimbolikus tartalmának ábrázolása, parfümvásárlási szokások vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Melinda (2015) Modality in English: Subjectivity and objectivity of epistemic ‘will’ and ‘must’ from the perspective of Alignment Syntax. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Norbert (2015) A XXI. századi intézményirányítás kihívásai a generációs problémák kezelésében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Renáta (2015) Az érzelmi kreativitás és flow kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Rita (2015) A jóga hatása a testtartást befolyásoló faktorokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tamás (2015) A rendszerváltás utáni magyar gazdaságpolitika elemzése a gazdasági ciklusok aspektusából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Vivien Viktória (2015) Perception and understanding of irony by Hungarian EFL university students. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zoltán Gábor (2015) Receptív és aktív zeneterápiák élettani hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zsófia Gabriella (2015) A kombinatív képesség rövid távú fejleszthetőségének vizsgálata 3. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Szabó Gyuláné Matyók Katalin (2015) A kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium stratégiája az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Hangya Lilla (2015) A serdülők problémamegoldó képessége és kockázatvállalása a szülői nevelés tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Schönfelder Nóra (2015) Az ápoló egészségnevelő tevékenysége a stomás betegek életminőségének javítása érdekében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Balla Katalin (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Csábrády Anikó (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Nyári Rózsa Ibolya (2015) Az Arany János Kollégiumi-Szakiskolai Program hatása a hátrányos helyzetű tanulókra. Empirikus kutatás egy szegedi köznevelési intézményben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai Dóra (2015) Életmódváltás a Crohn-betegség árnyékában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai Zsuzsanna (2015) Felmérés a rehabilitációval kapcsolatos ismeretekről a Cerebral paresises gyerekek szülei körében és egy fejlesztésben részesülő gyermek kéthetes korai intenzív mozgásterápiájának bemutatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai Zsuzsanna Fanni (2015) Védőnő szerepe a korai fejlesztésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalóki Szilvia (2015) A fotóolvasás mint előfeszítési jelenség vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szanyi Brigitta (2015) A lovasterápia jelenlegi helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarka Gábor Tamás (2015) A kiégés összefüggései egyes személyiségvonásokkal és az átélt stresszel, illetve a kiégés csökkentésének lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas Ákos (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas Ákos (2015) A tanulási motiváció vizsgálata bentlakásos intézményekben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári Dóra (2015) Serdülők én-hatékonyságának és önértékelésének összefüggései a csoporton belüli népszerűséggel és kedveltséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári János Gergely (2015) Magyarország versenyképessége az EU-ban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári Szilvia (2015) A 35 és 65 év közötti szegedi tűzoltó parancsnokságon dolgozók egészségfejlesztése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szebellédi Anna (2015) A divat és a média hatása a fiatalok példaképválasztására, test- és önképére. Pszichés hatások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi Eszter (2015) Emotion Regulation in Children: Towards a Resilience Framework (Angol-Magyar Fordítás). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Judit (2015) Képes lennél rá? Elsősegélynyújtás a magyar felnőtt lakosság körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Károly (2015) A Millenárisok okostelefon vásárlása: Az Y generáció okostelefon vásárlási szokásainak elemzése, a döntési folyamat modellje alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemán Gabriella (2015) Az érzelmi kreativitás szerepe a pszichoaktív szerhasználók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szente Sándor (2015) Magyarország imázsa határátlépéskor - Röszke felől. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentiványi-Szeles Beáta (2015) Portfólió - Megközelítések: a hivatali íróasztaltól az iskolapadig vagy az iskolapadtól a hivatali íróasztalig. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi Andrea (2015) Könyvtárpedagógia-tanár szakos portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi Andrea (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesvári Brigitta (2015) Die Herausbildung und die Bedeutung der Übersetzungskompetenz im modernen Fremdsprachenunterricht. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés György János (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szigethy Klára Mária (2015) A copingot meghatározó pszichés tényezők szerepe várandósoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora Szimonetta Klára (2015) Tudásáramlási folyamatok és együttműködési formák egy dél- alföldi biotechnológiai klaszter példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziliné Kardos Erzsébet (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Beáta (2015) A cukorbetegség kezelésének alternatív lehetőségei: inzulinpumpa használata az 1-es típusú diabetes mellitusban szenvedő betegeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szlama Bettina (2015) Eine Interpretation von Arthurs Schnitzlers Erzählung "Fräulein Else". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szlama Dávid (2015) Brokeback Mountain - Mashing Genres in Brokeback Mountain. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szremcsev Lóránt (2015) Stroke-os beteg subluxalt vállizületének kezelése kinesio-tape technikával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurmainé Tóth Dóra (2015) A fájdalomcsillapítás lehetőségei daganatos betegségekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurovecz László (2015) Evolúciós algoritmusok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szymczak Judit (2015) Portfólió - A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet igazgatója voltam. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szántay Bettina (2015) A prorioceptív tréning valamint a vesztibuláris tréning motoros egyensúlyra gyakorolt hatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó Zita (2015) A felső végtagi disztális ínsérülések műtét utáni rehabilitációja. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsényi Péter (2015) Szakápolás az otthonokban, ápolói nézőpontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely Zsófia Ilona (2015) Magyarország idegenforgalmi tendenciáinak elemzése 2008 és 2013 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szél József (2015) Összehasonlító elemzés a visegrádi országok versenyképességéről. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szél Szemirámisz (2015) A felsőoktatásban tanuló cigány hallgatók továbbtanulási motivációi. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széll Izabella (2015) Az autista tanulók fejlesztésének módszertani lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási Erzsébet Annamária (2015) Fizetési szokások vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széplaki Laura (2015) Párkapcsolati elvárások vizsgálata a felnőtt kötődési mintázatok tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szépvölgyi Emese (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szórádi Zsófia (2015) Pártalálási nehézségek Hans Christian Andersen életében és meséiben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi Edit (2015) Fenntarthatóság és atomenergia. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi Szabolcs (2015) Az iskola, mint munkahely egészségfejlesztési aspektusai: Munkahelyi egészségvédelem; egészséges munkakörnyezet és a személyes egészség jelentősége a hatékony és eredményes munkavégzéshez az oktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősi Szabolcs (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szügyi Tamás (2015) Tandíjak és ösztöndíjak Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szügyi Ágnes (2015) Esküvőmarketing Magyarországon-, Avagy milyen befolyásoló tényezők alapján választanak esküvői szolgáltatókat a házasulandó párok? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Andrea Petra (2015) Business marketing, a szervezetek közötti kapcsolattartási módok, csatornák hatása a kapcsolat alakulására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Dávid Sándor (2015) The Gendered Narrative Voice in Iris Murdoch’s “The Black Prince”. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Dóra (2015) Lakásállomány alakulása Magyarországon, igénybe vehető finanszírozási formák, lakástakarékpénztárak. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke Kinga (2015) Az OTP Bank Nyrt. passzív bankügyletei. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke-Kis Lilla (2015) Übersetzungsmöglichkeiten der Realien. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Anikó (2015) The usage and importance of culture-specificity in translation regarding restaurant menus in Szeged. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Balázs (2015) Annual report - Graham Holdings Compay (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Eszter (2015) A Z generáció szimbolikus fogyasztása a közösségi oldalakon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Nóra (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Szilvia (2015) Az online véleményvezetők szerepe a vásárlási döntések során - a magyar, szépségápolással foglalkozó online naplók és videó blogok vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Sándor (2015) A startup inkubáció és akceleráció működése és sikeressége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáfrány Flóra (2015) Korai gyógypedagógiai segítségnyújtás Csongrád városában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sági Eszter (2015) A Ryanair vállalat kockázatai (angol-magyar fordítás) - Sports equipment lease agreement (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor András (2015) Genrecide in Embassytown: The Marxist Radical Fantasy of China Miéville. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta Máté Tamás (2015) Mikro-, kis- és középvállalkozások pénzügyi műveltsége és annak oktatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sápi Zoltán Tamás (2015) A Naturtex-SZTE-SZEDEÁK kosárlabda egyesületének jelenlegi marketing tevékenysége és potenciális fejlődési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sülyi Anett (2015) A startup ökoszisztéma szerepe a kkv-k nemzetköziesedésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tabajdi Gabriella (2015) Kelet-Közép-Európa országainak gazdasága a rendszerváltástól az EU-tagságig - Az átmeneti tinzenöt éve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Gergő (2015) A szociális média szövegeinek vizsgálata és feldolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Márta (2015) Városi közösségi közlekedés a számvevőszéki ellenőrzés tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Nikoletta (2015) Esélyegyenlőség a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Rebeka (2015) Picturing Race: Racial Relations in Thomas Nast’s Art. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Viktor Máté (2015) Ryanair-Risks related to the company (angol-magyar fordítás) - Sportszerbérleti szerződés (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Éva (2015) Táplálkozás szerepe a csontritkulás kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Éva (2015) A táplálkozás szerepe, a csontritkulás kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takácsné Hanke Zsuzsanna Klára (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Talabér Blanka (2015) Az egyensúly műszeres vizsgálata, valamint a fájdalom mértékének összehasonlítása postoperatívan minimál invazív és standard lumbalis discectomiát követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tallósi Noémi (2015) Fejezetek a drogtörténelemből és napjaink drog-kultusza. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamasik Ágnes (2015) Jövök, beszéljük meg! Középiskolások attitűdjei és problémái lokális szinten. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács Borbála (2015) A devizahitelezés elterjedése, következményei és a válságkezelő intézkedések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács Hajnalka (2015) Illatok alkalmazása a marketingben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács Lejla (2015) A társadalmi részvétel szerepe a LEADER térségekben: Empirikus kutatás a Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari-Tóbiás Ágnes (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Taskin Linda (2015) Az Európai Unió vagy a Független Államok Közössége? Törökország külkereskedelmének alakulása a két térséggel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tengeri Éva (2015) „Csillagösvényen” - Mentorpedagógia a gyakorlatban egy csereháti kistelepülésen. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Terjék Balázs László (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Terényi Tamás (2015) A földrajz tanulását meghatározó affektív tényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tichy Bálint (2015) A dohányellenes kampányok hatásmechanizmusa. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tobak Lajos (2015) A határon túli magyarság demográfiai sajátosságai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnainé Lénárt Éva (2015) Online serdülő kor. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tombácz Vanessza (2015) Az orvos-beteg kommunikáció vizsgálata orvosi szemszögből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tomisa Valentina (2015) A védőnő feladatai az anyatejes táplálás támogatásában és a szoptatási problémák megoldásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tukacsné Kovács Judit (2015) Pedagógusok együttműködése intézményen belül és kívül. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Turkevi-Nagy Rita (2015) Negation and X-bar theory from the perspective of language acquisition. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Táborosi Dominika (2015) Konfliktusok és konfliktuskezelési stratégiák, módszerek egy multinacionális vállalatnál, munkatársak között felmerülő konfliktusok és azok kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tánczos Zita (2015) Édes marketing-avagy marketingstratégiák cukrászdáknak. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbi Csaba (2015) Aflatoxinok meghatározása takarmánymintákból ELISA eljárással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tót Kálmán (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Anna Csilla (2015) A szolgáltatásmarketing sajátosságai gyógyszertárak esetében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Attila (2015) Basel III.: Válságkezelés vagy problémaforrás? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Balázs (2015) A subprime válság hatása a kamatswap piacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Barbara (2015) Az Y generáció álláskeresési és munkavállalási attitűdjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Beáta (2015) A rendszeres sportolás hatása asztma bronchiale-ban szenvedő gyermekek esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Enikő (2015) Védőnő szerepe a fogyatékkal élő szülők gyermekvállalásának segítésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Gergő (2015) Online veszélyek és tudatos internethasználat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Judit (2015) A kötődés szerepe a szociális kompetencia fejlődésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Krisztina (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Levente Lajos (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Máté (2015) Online marketing megoldások a Facebook és a mobilmarketing területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Mónika (2015) A transzszexualitás és transzvesztitizmus háttere-kialakulása, elfogadása és vállalása, a nemi identitás, valamint az ezekkel kapcsolatos alapjogi sérelmek megélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Nikolett (2015) Getting Inked: Constructing Identity by means of Tattooing. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Nikolett (2015) Lumbalis liquor drainage előtti és utáni állapotfelmérések normál nyomású hydrocephalus esetén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Nóra Ilona (2015) Csicsóka fajták és csicsóka készítmények in vitro antioxidáns hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Orsolya (2015) Konfliktuskezelés vezetői aspektusból. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Réka (2015) A CSR munkavállalók felé irányuló programjainak hatása a jóllétre és a teljesítményre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Zoltán (2015) Az 1663-1664-es hadjárat: A török ellenes összefogás főpróbája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Zsuzsanna (2015) Szívbetegek érzelmi-hangulati állapotának jellegzetességei nyitott szívműtét előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Ádám (2015) A halogatás vizsgálata a vonásszorongás, az alvás és az impulzivitás tükrében, egyetemista populáción. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Ágnes (2015) Dohányzási szokások a várandós gondozottak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Bertalan Julianna (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Falábú Orgona (2015) Az e-kiskereskedelem a vásárló szemszögéből, különös tekintettel az online könyvvásárlás döntési folyamatára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Göröncsér Ágnes Anna (2015) Hátrányos helyzetű célcsoportok életviteli kompetenciáinak fejlesztése a TÁMOP-5.3.10-12/1. kiemelt projektben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tölgyi Zsófia (2015) A technológiai innovációk társadalmi hatásai : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Anita (2015) Portfolió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Török Anna (2015) Emotion Regulation in Children: Towards a Resilience Framework (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Török Dóra (2015) Császártöltés és a németországi munkavállalás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Dóra (2015) A diplomával rendelkezo nők gyermekvállalási hajlandósága. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Eszter Anna (2015) Táncterápia, mint lehetőség autista személyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujvári Fanni Cintia (2015) Online marketing dominanciája a szállodai értékesítésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ungi Andrea Rózsa (2015) A kötelező gépjámrű-felelősségbiztosítás fejlődése és a díjverseny Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Untener Olivér (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán Ákos (2015) Mikrohitelezéssel a szegénység ellen : Magyarországi tapasztalatok. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Uzsák András Sándor (2015) Politikai pszichológiai kutatás a lezárás iránti igény, a kreativitás és az ideológiai önbesorolás összefüggéseiről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda Fanni (2015) Linguistic transfer and cross-linguistic influence during the introduction of L3 German to Hungarian L1 speakers with an L2 English. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vajgely Tamás (2015) A társadalmilag felelős "etikus" bankok vizsgálata: a MagNet Magyar Közösségi Bank példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Andor (2015) A nonbusiness marketing jelentősége a vállalatok életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Barbara (2015) Infekciókontroll az egészségért. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Bea (2015) Az integrált vállalatirányítási információs rendszerek bevezetése: kockázatok, motivációk és sikertényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Emese (2015) A BSC adaptálása a Pályavasútra. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Gyula (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ildikó Gabriella (2015) A reklám eléri célját: a szülők pénztárcáját. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Judit (2015) Táplálék allergének által kiváltott malabszorpciók 0-5 éves korú kisgyermekek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Lilla (2015) E-kereskedelem az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft-ben és a logisztikai rendszerekkel való kapcsolata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Magdolna Zsuzsanna (2015) Primipara nők gyermekvállalási tervei, ismeretei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Máté (2015) Közösségi részvétel a helyi gazdaságfejlesztésben : a Tram Train projekt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Péter (2015) Kincstárjegy, mint befektetés. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Szilvia (2015) Szülésre felkészítés a védőnő munkájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Sándor (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Viktória (2015) A szövegértés fejlesztésének lehetőségei a történelem tantárgy keretében 7. évfolyamon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ágnes (2015) A marketingorientált városfejlesztési tevékenység hatása a helyi lakosság attotűdjére, Mórahalom példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargyai Orsolya (2015) A stressz és a stresszel való megküzdés hatása a bácsalmási középiskolások egészségmagatartására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Kis Judit (2015) A minőség menedzselése az óvodai szervezetben. Az intézményvezető helyettes szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dr. Varjuné Dr. Fekete Ildikó (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Varsányi Ágnes (2015) Magyarországi startup ökoszisztéma és az állami szerepvállalás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vas Béla Zoltán (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vas Katalin (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Csaba (2015) Munkaerő-piaci szereplők bevonása a lézeres képzési stratégia kialakításába. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Gyula (2015) Apponyi Albert kultuszminiszteri munkásságának áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass György János (2015) A szervezeti kultúra és az iskolavezetés változása az iskola összevonások után az iskolámban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Pálné (2015) Gyakornok mentorálása: a mentor, mint pygmalion. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vetési László Lajosné (2015) Portolió - Mentorok szerepe az oktatásban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vida György (2015) A Szegedi nagyvárosi településegyüttes versenyképességének összehasonlító elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida Melinda (2015) A magyar bankrendszer a válság tükrében : a nem konvencionális politika létjogosultsága a hitelösztönzésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida Melinda (2015) A segélyezés megítélése a szociálpolitikai gyakorlatban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidiczki-Dóczi Andrea (2015) Táplálkozási és menstruációs zavarok előfordulása női labdarúgók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh Dóra (2015) Technológia alapú szellemi termékek értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh Zsuzsanna (2015) Minőség menedzselése egy óvodai szervezetben. A vezető szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Andrea (2015) Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. szerepe a megváltozott munkaképességuek foglalkoztatása területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Dalma (2015) A Z generáció és a mobiltelefon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Ildikó (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Ildikó (2015) Tanulási motiváció az informatika oktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze János Farkas (2015) A helytörténet pedagógiai aspektusai az iskolai könyvtárban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Sándorné (2015) A játék hatása a kognitív és a szociális fejlődésre 6 éves kor előtt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vinczéné Vata Erika (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Virág Anna (2015) A fiatal diplomások munkaerő-piaci helyzetének változása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág József (2015) A kapcsolati tőke szerepe a tanulmányi célú migrációban vajdasági fiatalok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Viski Beáta (2015) Annual Report - Graham Holdings Company (Angol-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vlaszák Dóra (2015) Szépségideál, szépség attitűdök változtatása gyermekkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Volenter Valentina (2015) Haldokló beteg és ápolásuk hatása az ápolók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vonnák Tímea (2015) Konfliktuspedagógia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vozár Boglárka (2015) Szervezet és intézményfejlesztés a Pro-Art Alapfokú Művészeti Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vámos Attila (2015) "Apukám azt mondta, hogy jöjjek el Európába. Ott majd sokkal jobb lesz." : kísérő nélküli kiskorúak ellátása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi Zoltán (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Várfalvi Nikolett (2015) Multilingualism in the linguistic landscape in the corridors of the building of the Institute of English and American Studies, Faculty of Arts, University of Szeged. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vári Elvira (2015) In Harmony with Nature: The Art of Thomas Cole and George Inness. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vásári Nikolett (2015) Language use on the Internet: The language use of Hungarian gamers in World of Warcraft. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vécsei László (2015) A Szombathely- Szentgotthárd vasútvonal felújításának közvetett hatása a területi fejlődésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vég Anett (2015) Ryanair-Risks Related to the Company (angol-magyar fordítás) - A görög válságról (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony Réka (2015) Az osztályközösségen belüli társas kapcsolatok és családi háttér összefüggéseinek vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén Szilvia (2015) A lakásállomány alakulása és az energiatakarékos felújítások állami támogatású finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízhányó Ferenc (2015) A Herz márka újrabevezetése és piaci sikeressége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízi Zsuzsanna (2015) A multinacionális kombinált szállítások szerepe Európa áruforgalmában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös Anita (2015) Nemek fogyasztói magatartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös Zsombor (2015) Fiatalkori kábítószer használat jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter Zita (2015) Mit ér az élet? Mit érnek a börtönévek? Fiatalkorú bűnelkövetők pszichológiai jóllétének, igazságos világba vetett hitének és életcéljainak, életértelmességének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Watzek Luca (2015) A középiskolás fiatalok megküzdési stratégiái és a kortársaik drogfogyasztásának okairól alkotott véleményük vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Weiszenburger Zsófia (2015) A logisztikai tevékenységek integrációja Széplaki Faipari Kft. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Wirt Letícia (2015) A halál gondolata és ábrázolása a középkorban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wittmann Victoria (2015) Emlődaganatos nőbetegek longitudinális vizsgálata a szorongás, az életminőség, a testkép és egészségmagatartás összefüggésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Wolf Martin Kristóf (2015) A subprime válság hatása a hazai fx-swap piacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Wórum Judit Eszter (2015) A vallás és a bűntudat kapcsolata, hatásuk a megküzdési mechanizmusokra és az élettel való elégedettségre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zabos Ella (2015) A szemléltetés módszerének változása az idegennyelv-oktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zabosné Farkas Éva (2015) Az alvás és pihenés szükséglete fekvőbeteg intézményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zacomer Éva (2015) Az önbizalom alakulása 12 és 14 évesek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zajkás Enikő Mária (2015) A prostitúció bemutatása és a hozzá kapcsolódó attitűdök. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zalányi Áron Sámuel (2015) Magyar-kínai üzleti kapcsolatok sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zatykó Zoltán (2015) Portfólió. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Zombori Nelli (2015) A szociális kompetencia fejlődése és fejlesztése a serdülő korosztályban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsadányi Zsuzsa (2015) Az iskolai kötődés és életelégedettség kapcsolata a serdülők szerhasználatával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsibrita Orsolya (2015) Izomerő-fejlesztő és proprioceptív bokaizületi torna a stabilitás növelése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiga Vivien (2015) A sajátos nevelési igényű tanulók integrált oktatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigó László (2015) A kapcsolatmenedzsment dinamikus vizsgálata a kis- és középvállalkozások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsikla Andrea (2015) A munkahelyi stressz és egészségfejlesztés vizsgálata a kis- és középvállalkozások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros Viktória (2015) Szűrővizsgálatokon való részvétel és egészségtudatos magatartás negyven év feletti nők körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsura János (2015) A Twitter magyar nyelvű üzeneteinek kigyűjtése és a felhasználói szokások vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsóri Nikolett (2015) A humán kontrolling gyakorlata és befolyása a vállalati életre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zuba Tamás (2015) 5 másodperc a siker? :a vagy YouTube videó reklámok fogyaszthatóságának vizsgálata a fiatalok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zubrecki Tímea (2015) Az egyes vezetési stílusok elemzése, s ezek hatékonysága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zuti Bence (2015) Az egyetemek gazdaságfejlesztési hatásának értelmezési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori Anita (2015) Belvizek kémiai összetételének vizsgálata Dél-Alföldi mintaterületeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori Edina (2015) Baromfi fogyasztási szokások vizsgálata, különös tekintettel a kacsa felhasználására az étkezésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori Nándor (2015) Portfólió. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori-Hüse Andrea (2015) Biztos Kezdet gyermekházak Magyarországon : kistérségi elképzelések és lehetséges megoldások a települési és társadalmi hátrányok csökkentésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zánkai Daniella Zsuzsanna (2015) Befolyásolhatja-e két eltérő információ-feldolgozó rendszerünk implicit szekvencia-tanulásunkat, valamint annak áthuzalozását 15-16 éves korban? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zügn Anna Júlia (2015) La politique monétaire par le gonflement des bulles (Francia-magyar fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Kristóf Gábor (2015) A kis- és középvállalkozások támogatása a finanszírozást és innovációt támogató intézményeken keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ádám Anikó (2015) A kommunikáció szerepe a vezetői munkában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ádám Nóra (2015) Ways of Formulating Teaching Instructions in the EFL Classroom. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston Máté (2015) Ellenminták felismerése objektum orientált programkódban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston Zsófia (2015) Szűrővizsgálatok jelentőségének vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Álló Bernadett (2015) A fenntarthatóságra nevelés fogalma és a fogalom iránti attitűd vizsgálata pedagógusok körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Árgyellán Mihályné (2015) A vezető személyes részvételének lehetőségei az innovációs folyamatban. A TÁMOP 3.1.4. „Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben". Other, Szegedi Tudományegyetem.

Árokszállási Beáta (2015) The EU's legal framework on asylum and irregular immigration (angol-magyar fordítás) - A görög válságról (magyar-angol fordítás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Árpás Tímea (2015) Erben und Vererben. Informationen und Erklärungen zum Erbrecht (Német-magyar fordítás). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Árva Kata (2015) Görgey és Kossuth kapcsolata a váci kiáltvány tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árva-Tóth Adrienn (2015) Helyi pénzek: a nem- növekedést célzó lokális gazdaságfejlesztés lehetséges eszközei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Árvai Dávid (2015) A magyar államadósság : soha véget nem érő történet (?). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ócsai Brigitta (2015) Egyensúly fejlesztés akrobatikus rock and roll-os kisiskolásoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ónodi Szilvia (2015) A lengyel számviteli szabályozások bemutatása és az IAS/IFRS rendelkezésekkel való összehasonlítása, különös tekintettel az immateriális javak értékelésére és az eszközök értékvesztésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög Balázs Ferenc (2015) Az Orosháti kistérség abszorpciós képességének a vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ördögh Attila (2015) A központi költségvetés szerepe a helyi önkormányzatok feladatainak finanszírozásában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Özvegy Judit (2015) Néhány szociális összetevő tartalomba ágyazott fejlesztése 2. osztályos tanulók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ő

Őze Dorottya (2015) Szkizofrén betegek gondozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. január 24. 16:58:43 CET.