Csicsóka fajták és csicsóka készítmények in vitro antioxidáns hatása

Tóth, Nóra Ilona (2015) Csicsóka fajták és csicsóka készítmények in vitro antioxidáns hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Tóth_Nóra_Ilona_TONTAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Tóth_Nóra_Ilona_TONTAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (976kB)

English title

Antioxidant properties of cultivars and products of sweet potato

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Dr. Judit Éva
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Tokodiné Kun, Zsuzsanna
fejlesztőmérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Oct. 25. 10:12
Last Modified: 2016. Oct. 25. 10:12
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59884

Actions (login required)

View Item View Item