Biológiai tartósítószerek hatása a lucerna szenázs erjedés dinamikájára

Buzi, Róbert (2015) Biológiai tartósítószerek hatása a lucerna szenázs erjedés dinamikájára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2015_buzi_robert.pdf] PDF
2015_buzi_robert.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Effect of biological preservatives on the dynamic of fermentation of lucerne haylage

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet

Specialization

mezőgazdasági mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Judit
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Süli, Ágnes
tudományos segédmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: biológiai tartósítószer, silózás, lucerna szenázs
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.09. Feed crops
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Jul. 29. 09:54
Last Modified: 2021. Aug. 30. 10:03
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/63045

Actions (login required)

View Item View Item