Buzi, Róbert (2015) Biológiai tartósítószerek hatása a lucerna szenázs erjedés dinamikájára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Báthori, Barnabás (2018) Kukorica lombtrágyázási kísérlet 2017 évi eredményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Huszár, Sándor (1969) A vésztői Aranykalász Mezőgazdasági Termelőszövetkezet 1967. évi takarmánykészletének értékelése a beltartalami vizsgálatok alapján. BA/Bsc, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Ibolya, Árpád (1968) Táptakarmányok és hagyományos takarmányok felhasználásának eredményei adott nagyüzemben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Illés, Ambrus (1974) A teljes értékű takarmánykeverék előállításának tapasztalatai a Pest Megyei Gabonafelvásárló és Feldolgozó Vállalat ceglédi takarmánykeverő üzemében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Jancsó, Margit (1970) A lucernaszéna készítés és tárolás módszerének elemzése a veszteségek csökkentésének lehetősége a törökszentmiklósi Aranykalász Termelőszövetkezetben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Kaszai, Imre (2018) Kaszálás és legeltetés hatása gyepi ízeltlábú közösségekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kigyósi, Ferenc (1972) A tehenek nyári takarmányozásának vizsgálata a köröstarcsai "Petőfi" Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Kovács, Dávid (2019) A kukorica termesztésének bemutatása a Kovács gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Körmös, Zita (2017) A kukorica termesztéstechnológiája egy családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Nánai, Attila (2018) A kukorica (Zea mays L.) termesztése a Nánai családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Petri, Sándor (2002) Nevelőtakarmánykeverékek kifejlesztése hízópulykának ökológiai mezőgazdaság feltételei között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Pék, Máté (2017) Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Rapcsák, Rebeka (2018) A kukorica termesztéstechnológiájának bemutatása a családi gazdaságunkban. Other, Szegedi Tudományegyetem.
Sajben, Zsolt (2017) Lucerna termesztése és feldolgozása a Csorvási Gazdák Zrt.-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Schmelczer, Mónika (2002) Az állati fehérjetakarmány-gyártás elemzése az ATEV RT solti üzemében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szabó, Ágnes (2018) Kukorica szülői vonalak pollentermésének összehasonlítása eltérő vízellátottságú területeken. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szekeres, Dóra (2017) A kukorica termesztéstechnológiája egy családi gazdaságban. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Szász, Attila (2002) A keveréktakarmány-gyártás elemzése a Csorvási Gazdák Szövetkezet takarmánykeverő üzemében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szügyi, Ádám (2018) Szervestrágyázás és műtrágyázás hatása a kukorica termésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tripon, János (2018) A kukorica termesztéstechnológiája az SZTE Tangazdaság Kft-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Zadravecz, Zsolt (2018) A kukorica (Zea mays L.) termesztéstechnlógiája a családi gazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.