Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására

Pék, Máté (2017) Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2017_pek_mate.pdf] PDF
2017_pek_mate.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The effect of biological preservatives on the fermentation and aerobic stability of silomaize

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Judit
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Süli, Ágnes
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Biológiai tartósítószer, Silókukorica, Silózás
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.09. Feed crops
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Sep. 20. 08:51
Last Modified: 2021. Sep. 20. 08:51
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103056

Actions (login required)

View Item View Item